Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Biri Capcom'u Durdursun

Capcom bu şekilde daha çok ekmek yer.
Belli aralıklar ile Resident Evil 5 duyuruları yapan Capcom, bu hafta da oyun ile ilgili bir açıklama yaptı ve Resident Evil 5 : Gold Edition'u duyurdu.
 
Her ne kadar aksiyon olarak mükemmel oyunlar olsalarda özellikle Resident Evil 5 sonrası RE hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Capcom, Resident Evil 4'teki tutumunu beşinci oyunda da sürdürüyor. Hatırlarsanız dördüncü oyun ilk olarak sadece Gamecube için duyurulmuş fakat daha sonra cep telefonlarımıza kadar gelmişti.
 
Tokyo Game Show'da Resident Evil Alternative Edition'un duyurusunu yapan Capcom, bu sürümün PS3 için blu-ray ile geleceğini ve Motion Control özelliğini destekleyeceğini belirtmişti. Daha sonra yapılan bir açıklama da ise bu sürümün hem PS3 hem de Xbox 360 için indirilebilir olarak sunulacağı belirtilmişti.
 
Henüz bu son açıklama üzerinden çok uzun bir süre geçmemişken Capcom gene ilginç bir açıklama ile karşımıza çıktı ve Resident Evil : Gold Edition'u duyurdu.
 
Alternative Edition'dan tek farkı blu-ray olarak piyasaya çıkması olan Gold Edition'un fiyatı ise 49.99$ olacak ve AE ile aynı tarihte yani 9 Martta satışa sunulacak.
 
Ayrıca geçtiğimiz günlerde ayrıntıları verilen Alternative Edition'un eksik kısımları da açıklandı. Daha önce adı açıklanmayan ikinci ek bölümün adının Mercenaries Reunion olduğu belirtildi.
 
Kostüm paketlerinin ilki 17 - 18  Şubatta, ikincisi ise 3 Martta indirilebilir olarak satışa çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Resident Evil 5:Alternative Edition Capcom PS3 xbox 360 Gold Edition
Sims 3'ten Twilight Parodisi Dragon Age Süprizi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Soğuk Hava Dalgası

24.3.2010 18:47:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: pape Bundan sonraki çıkacak resident eviller inşallah eski özüne döner ps3ün gücüyle re2 veya re3 gibi bir oyun yapıldığını düşünsenize
gzl olur cidden

Th3InferNal

20.11.2009 20:50:10

0
Evet bencede capcom resmen dlc yapar gibi oyun yapıyor.Mantıklı bir düşünce olurdu HD grafiklerle Resident evil 1 ve 2 güzel olabilirdi.God of war 'ın yaptığı gibi 1 ve 2 yi Hd grafiklerle sunması gibi güzel olabilirdi.

pape

20.11.2009 14:33:12

0
Bundan sonraki çıkacak resident eviller inşallah eski özüne döner ps3ün gücüyle re2 veya re3 gibi bir oyun yapıldığını düşünsenize

sf4master

20.11.2009 13:34:02

0
bence de biri durdursun.şu oyunun ismini kullanmayı bıraksınlar artık,hem shinji mikamiye hem de resident evil 2 ve remake oynayanlara haksızlık.re 5 gibi oyunlarla 5 yaşındaki çocuğu kandırırlar ancak;bizi değil.bem olsam shinji mikami'nin yerinde resident evil remake'nin dvd sini alır jun'un kafasına atarım,kimsede resident evil 5 i oynamasın hatta 3. sınıf filmlerini de izlemeyin resident evil bu demek değil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 5 : Gold Edition
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız