Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bioware, Oyunlarının 10 Milyon Satmasını İstiyor


 
      Birbirinden mükemmel oyunları ile tanıdığımız Bioware'in başkan yardımcısı ve kurucu ortağı Greg Zeschuk daha yüksek satışlara ulaşmayı istediklerini açıkladı.
 
      Videogamer'daki röportajında oyunlarının satış rakamı ile ilgili "10 milyon adet satmamız gerekiyor. Bu şimdiki hedefimiz." sözleriyle Zeschuk, gözlerinin daha yüksekte olduğunu açıkça söyledi.
 
     Bu isteklerinin nedeni olarak da her zaman ilk 10'a giren oyunlar yaptıklarını, örnek olarak Mass Effect 2'nin Kuzey Amerika satışlarında bu yıl 8. sırada olduğunu ve birkaç milyon sattığını söyleyen Zeschuk; fakat bazı oyunların 25 milyon satabildiğini ve kendisinin de "Evet, bu bir başarı" dediğini sözlerine ekledi.
 
      Zeschuk'a göre Star Wars: The Old Republic'de kendileri ve Blizzard bunun (25 milyonluk başarının) yarısını başarırsa çok şanslı ve memnun olacaklarmış.
 
      Ne diyelim Bioware gibi hemen hemen her oyunu 1. sınıf olan ve  bizi büyülemeyi rahatlıkla başaran bir firma 10 milyonluk satış rakamını fazlasıyla hak ediyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA Bioware RPG PC Xbox360 Mass Effect 2
Civilization 5'in Kapak Tasarımı Yayınlandı Super Street Fighter 4 3DS vs Konsol Sürümleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

30.7.2010 15:30:22

0
@cryptdlg %100 katılmaktayım BioWare'in bütün oyunları gerçek kalite oluyor ama maalesef yeni nesil oyuncular arkadaşın dediği oyunlara rağbet göstermekteler..

BSC Misafiri

30.7.2010 14:16:24

0
@cryptdlg aynen katılıyorum :) ama bu adamlar fazlasıyla hak ediyorlar

In Isaac We Trust

30.7.2010 11:47:48

0
bakalım old republic çıksın satar bence..

cryptdlg

30.7.2010 11:17:55

0
Holivud yapimi amerikan askerlerinin kahramanliklarini ! anlatan. Bol bol muzikle ve ses efektleriyle insanin kafasini sisiren grafik gelistirmeye fazla luzum gorulmemis sallama bir fps yaparlarsa. 10 milyon degil 20 milyon satarlar.

akabeyss

30.7.2010 10:16:30

0
aynen. detayına kadar oyunda kalite arıyor adamlar. üstünkörü geçmiyorlar hiçbir noktayı. severim bioware i. hakediyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız