Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioWare'in Yeni Oyunundan İlk Görüntü Sızdı

Kaynağın yaptığı "BioWare hayranlarını yerinden fırlatacak" açıklaması, beni şimdiden heyecanlandırdı bile!
 
     Video Game Awards'a 2 gün kala, BioWare'in duyuracağı oyunu hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı. CVG sitesinin kaynağı sayesinde ortaya çıkan bu görüntünün, şirketin yeni oyununun duyuru videosundan alındığı söyleniyor.
 
     Tabiki şuan için kesin bir bilgiye ulaşmamız imkansız gözüküyor ancak, sitede yayınlanan görüntüden, oyunun FPS türünde olacağını anlıyoruz. Görüntüde bir kadın, çocuğunu bina yıkıntısının arasından kurtarmaya çalışıyor
 
     CVG'nin görüntüyü aldığı kaynağın açıklaması ise, "Oyunun ne olduğunu açıklayıp, sürprizi mahvetmek istemiyorum. Ancak bu duyurunun, BioWare hayranlarını ve hardcore kesimi mutlu edeceğini söyleyebilirim." şeklinde.
 
     Ek olarak EA, bu görüntünün videodan alınan "küçük bir parça" olduğu açıklamasını yaptı. Yani görüntüden yürüteceğimiz tahminlerin doğruluk payı bulunuyor.
 
     Oyunun resmi duyurusunun, 11 Aralık'da düzenlenecek olan Video Game Awards'da yapılacağını tekrardan hatırlatalım. Bahsi geçen görüntüye buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Renegade Kid'in 3DS Oyunu Gelecek Yıl Açıklanacak Cêiron Wars'a Yapımcı Günlüğü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.12.2010 01:05:33

0
quote:

yepyeni bir resident evil olacak. oyunun kaybettigi karizmayı yeniden kazanmayı amaclıyorlar
Arkadaşım lütfen ezberden konuşmayalım. Bu oyun ne zaman karizmayı kaybetti de yeniden kazanmayı amaçlasın ? En son oyun Mass Effect 2 ydi ki o da zaten serinin senin tabirinle "karizmasını" tavana çıkarttığını oyundur. Ben bile nasıl daha iyisini yapacaklarını düşünürken senin söylediğin garip.

spazmbutchery

9.12.2010 19:49:55

0
yepyeni bir resident evil olacak. oyunun kaybettigi karizmayı yeniden kazanmayı amaclıyorlar

BSC Misafiri

9.12.2010 18:40:53

0
bu oyun fps olmucak bnce bu oyundaki ara videolardan biri

BSC Misafiri

9.12.2010 18:40:51

0
quote:

Bana göre Mass effect abi.Ama Bioware de olabilir tam bioware bilmiyom da mass effect olabilir fazla ilgilenmiyorum ama mass effect te 2 oynadım çok karşıktı gezegende araştır patlat bilmemle ama mass effect 3 oysa umarım karışık bir oyun olmaz.
BioWare oyun değil yapan firmanın ismi

BSC Misafiri

9.12.2010 18:40:45

0
@mustafabsc Koptum valla akşam akşam. Sen Bioware 'ı oyun mu zannediyorsun sdfsdf. Ayrıca gezegen patlatması nedir arkadaş, sen oyunu nasıl oynadın gerçekten çok merak ettim. Karışık falan da değildi oyun, hem RPG türü dediğin de akla derinlik gelir, keşif gelir, özgürlük gelir, bence karışıklığı bunlarla karıştırmışsın.

mustafabsc

9.12.2010 17:54:21

0
Bana göre Mass effect abi.Ama Bioware de olabilir tam bioware bilmiyom da mass effect olabilir fazla ilgilenmiyorum ama mass effect te 2 oynadım çok karşıktı gezegende araştır patlat bilmemle ama mass effect 3 oysa umarım karışık bir oyun olmaz.

BSC Misafiri

9.12.2010 17:39:31

0
Mass Effect abi bu oyun kesinlikle. Ama üçüncü oyun olur mu bilmem, Mass Effect : First Contact War olacak falan diyorlar da yav inşallah üçüncüsüdür, kahretsin UFACIK bir bilgi bile yokken bombayı patlatırsa BioWare harika olur, müthiş olur, mükemmel olur. Yap bu yılın güzelliğini bana BW.

erkefur

9.12.2010 17:25:10

0
Siz de her şeyi bi' garip yorumluyorsunuz. Hayatınız da hiç mi TPS olup FPS kamera açısına geçen oyun görmediniz. Ancak, FPS de olabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız