Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioShock Serisinin Yaratıcısı Zelda Benzeri Oyununu Tamamlayıp İptal Etmiş

 
 
   BioShock serisinin oluşmasında lider konumda bulunan, System Shock 2 ve SWAT 4 gibi projelerde de yer alan başarılı oyun geliştiricisi Ken Levine, Rolling Stone'dan Glixel ile oldukça keyifli bir röportaj gerçekleştirdi. 
 
   Bu röportajda ise Ken Levine'ın eskiden Zelda benzeri mekanikleri olan TPS oyununu tamamlayıp iptal ettikleri ve neden şirketten ayrıldığını konularına değinildi.
 
   Röportajda o oyuna ne oldu sorusuna Ken Levine şu şekilde cevap verdi. "PS2 ve orijinal Xbox için tamamlanmış bir oyundu. Hiçbir zaman oyunu sunmadık çünkü bizim kalite standartlarımıza çıkamadı. Oyun sadece iyi değildi. Bende bunun bize zarar verebileceğini düşündüm." 
 
   Ayrıca Ken Levine oyunun konusu için de şu şekilde bir yorumda bulundu. "System Shock 2'nin hemen ardından yapmıştık. Oyun bir kadın hakkındaydı. Ölen kızını şeytanla antlaşma yaparak cehennemden geri getirmeye çalışan bir kadın hakkındaydı."
 
   Röportajda ayrıca Ken'in şirketten neden ayrıldığına de değinildi. Ken Levine soruyla alakalı olarak ise şu cevabı verdi. "Asla asla deme fakat bir tane daha BioShock oyunu yapmak istemedim. İlk olarak onlara şirketten ayrılacağımı söyledim. Daha küçük şeyler yapmak istediğimi söyledim. Daha çok deneysel şeyler. Onlar ise bana kalmayı teklif etti. Irrational'ın bir sonraki BioShock oyunu için devam edeceklerini düşündüm. Öyle olmadı."
 

 
   BioShock serisinin üç oyununu da içeren remastered paketi BioShock: The Collection bugün PC için çıkış yapacak. Oyunun PS4 ve Xbox One sürümü ise yarın Avrupa bölgelerindeki oyunculara sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
BioShock Irrational 2K 2K Marin Rapture Big Daddy Big Sister ios iphone ipad
Resident Evil 7'nin Demosuna Güncelleme Geliyor Berserk Oyununun Batıdaki Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Biyonik Kumanda

16.9.2016 23:20:44

0
Hikaye üzerine düşündüğü kadar GDC konuşmasında anlattığı şekilde oyundaki sistem üzerine düşündüklerini uygulasa yaptığı ve yapacağı oyunların yanına hiçbir geliştirici yaklaşamaz.

Chirrut Imwe

15.9.2016 14:03:37

+2
En sevdigim yapimci. Bioshock gibi bi seri bi daha gelmez...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız