Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioShock Filminin Acelesi Yok


     Her ne kadar bazen istisnalarla karşılaşsak da genel olarak hakim olan bir teori vardır. Oyundan iyi film çıkmaz, filmden de iyi oyun. Atmosferiyle herkesi büyüleyen BioShock serisi de, oyundan film yoluna doğru ilerliyor. Ancak serinin başındaki isim Ken Levine seriyi yakmak istemiyor.
 
     Ken Levine'in IndustryGamers'a yaptığı açıklamaya göre serinin film projesi hâla devam ediyor. Ancak Ken Levine, bu işi aceleye getirmek istemiyor. Levine, "Şuan çok yakın bir anlaşma içerisindeyiz. Kalıcı yönetmenimiz ve filmin çekileceği mekanlar hazır sayılır. Fakat herşeyi aceleye getirip serinin ismini yakmak istemiyoruz." şeklinde konuştu.
 
     Ayrıca Ken Levine, "Take-Two ve bizim tek amacımız var. Herşeyi iyi bir şekilde ortaya koyduktan sonra oyunun adını bile daha duymamış olan insanlara serinin ismini tanıtmak. Eğer bazı şeyler aceleye gelirse oyundan bizi tanıyanlar tabiki memnun olacaktır. Fakat oyun dünyasının dışındakiler? Oyunculuk anlayışıyla filmcilik anlayışı tamamen farklı şey, DNA'ları her ne kadar aynı noktadan çıksa da... " açıklamalarında da bulundu.
 
     2008 yılından beri beklenen BioShock filmi şimdiye kadar bir kere yönetmen değişikliğine uğradı. Filme ilk olarak Karayip Korsanları'nı çeken Gore Verbinski düşünülmüştü fakat kendisinin ayrılmasıyla birlikte koltuğa, 28 Hafta Sonra'nın yönetmeni Juan Carlos Fresnadilo oturmuştu.

Bu haberin bağlantısı
URL
bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps
Killzone 3 ile İşler Bitti, Killzone 4 Yolda! Mortal Kombat. Arcade Kollection PC'de İptal Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

16.11.2011 19:00:33

0
BioShock'un o harika konusu ve atmosferini sinemaya yansıtabilirler ise klasik filmlerden bir tanesi olur.

BSC Misafiri

16.11.2011 03:39:11

0
güzel bir film olacağına inanıyorum ben özellikle atmosferi iyi yansıtabilirlerse süper olur..ayrıca umarım yeni bioshock oyununda vuruş hissini bu sefer iyi ayarlamışlardır tek eksik oydu bence

avatar78

15.11.2011 21:31:47

0
Çıksa izlenilir; öte yandan Bioshock hakkında bir şeyler yazmak istiyordum. Filmi çıkarsa bu hayallerim baltalanacak. Bunda üzüldüm.

clubberkay

15.11.2011 18:42:39

0
çıksa seyredilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız