Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond Good and Evil 2 E3'te Olmayacak

 
Ubisoft, Beyond Good and Evil 2'nin E3 2019 etkinliğinde yer almayacağını doğruladı.
 
"Bu yıl, geliştirme sürecinde önemli aşamalara ulaşmaya odaklandığımız için E3 2019'a katılmayacağız. Bununla birlikte, Space Monkey Report programını sürdürmeye devam edeceğiz ve sizleri Beyond Good and Evil 2'nin geliştirme süreci ve oyunu dünyasını nasıl kurduğumuz hakkında bilgilendirmeye devam edeceğiz."
 
"Doğru zaman geldiğinde, yeni oynanış görüntüleri dahil olmak üzere sizlerle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Eğer Beyond Good and Evil 2'nin pre-alpha aşamasından oynanış görüntüleri içeren Space Monkey Report #4 canlı yayınını kaçırdıysanız bir sonraki canlı yayından önce göz atmak için şu an iyi bir zaman."
 
Beyond Good and Evil 2 hakkında yeni bilgiler içerecek bir sonraki “Space Monkey Report” canlı yayını 5 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 19:00'da düzenlenecek ve Twitch üzerinden izlenebilecek.

Beyond Good and Evil 2'nin çıkış tarihi ve çıkacağı platformlar henüz açıklanmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Beyond Good & Evil ubisoft
Microsoft E3 2019 Basın Konferansı 14 Xbox Game Studios Oyunu İçerecek Bora Koçyiğit, Riot Games ile Yollarını Ayırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.6.2019 15:09:48

0
Bu oyundan bu saatten sonra bişey beklememek lazım

mementopolis

2.6.2019 02:53:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Oguz_Cole Bu E3 gerçekten boş geçecek. Sony zaten yok onlarca oyunun da E3 te olmayacağı açıklanıyor tüm heyecan daha başlamadan bitti resmen, eskiden hep bir heyecan basardı şimdi hiç yok. Tek beklediğim amd nin zen2 konferansı ki bununda tam olarak oyun ile alakası yok, belki nintendoyu birkaç oyunu için izlerim ve microsoftu yeni konsol ile ilgili birkaç şey söylerler diye o kadar başka hiçbir beklentim yok.</blockquote> Son yılların en iyi E3'ü bu E3 olacak. Sizlere şaşıyorum cidden.
Sony'siz pek neye benzer diyorum icimden, ama yinede izlenecek. büyük bir beklenti yok icimde.

Manhunt Three

1.6.2019 23:27:46

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Oguz_Cole Bu E3 gerçekten boş geçecek. Sony zaten yok onlarca oyunun da E3 te olmayacağı açıklanıyor tüm heyecan daha başlamadan bitti resmen, eskiden hep bir heyecan basardı şimdi hiç yok. Tek beklediğim amd nin zen2 konferansı ki bununda tam olarak oyun ile alakası yok, belki nintendoyu birkaç oyunu için izlerim ve microsoftu yeni konsol ile ilgili birkaç şey söylerler diye o kadar başka hiçbir beklentim yok.
Son yılların en iyi E3'ü bu E3 olacak. Sizlere şaşıyorum cidden.

BSC Misafiri

31.5.2019 16:07:15

0
Üzücü.. E3 2019'u es geçmesi bu yılı es geçmesi demek kanımca.. Keşke bu yıl çıkaydı.

Oguz_Cole

31.5.2019 16:02:06

0
Bu E3 gerçekten boş geçecek. Sony zaten yok onlarca oyunun da E3 te olmayacağı açıklanıyor tüm heyecan daha başlamadan bitti resmen, eskiden hep bir heyecan basardı şimdi hiç yok. Tek beklediğim amd nin zen2 konferansı ki bununda tam olarak oyun ile alakası yok, belki nintendoyu birkaç oyunu için izlerim ve microsoftu yeni konsol ile ilgili birkaç şey söylerler diye o kadar başka hiçbir beklentim yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond Good & Evil 2
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız