Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond Contact PS ve Xbox Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Playcorp Studios, bilim kurgu hayatta kalma oyunu Beyond Contact'ın tam sürümünün PC'nin yanı sıra (Steam) PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlayacağını duyurdu. Ayrıca oyun tüm platformlarda çapraz platform (çok oyunculu) desteğine sahip olacak.
 
Beyond Contact ilk olarak 21 Eylül'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlandı. Oyunun konsol sürümüne ilişkin haberler, yeni araçlar, Hayatta Kalma modu ve üs oluşturma gibi temel özellikleri içeren Erken Erişim yol haritasının duyurulmasıyla geldi.
 
Beyond Contact, bilim kurgu çizgi romanlarının sanatından ve tarzından ve hayatta kalma türü klasiklerinin acımasız oynanışından ilham alan, son derece zorlu bir hayatta kalma oyunudur.

Prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyada geçen Beyond Contact, keşif, araştırma, işçilik sistemi, bölge inşası-savunması, çiftçilik-yaratık besleme gibi unsurları oyunculara sunuyor.
 
Steam sayfası
 
 
Erken erişim yol haritası
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hayatta kalma macera
Apple Music, PS5 Konsollarında Kullanıma Sunuldu Switch Satışları İspanya'da İki Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond Contact
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız