Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda'dan Fallout 4'ün Çıkışı için Oyunculara Teşekkür Mektubu

 
     Yıllar süren bekleyişin ardından dün piyasaya çıkarak pek çok oyuncuyu sosyal hayattan soyutlayan Fallout 4, Steam'de uzun süredir geçilmeyen oyunları geçmiş, oldukça başarılı inceleme puanları almıştı. Bethesda, oyunu oynayan oyuncular için bir teşekkür mektubu yayınladı.
 
"Fallout 4'ü en sonunda sizlerle paylaştığımız için çok heyecanlıyız. Oyunu oluşturmakla, sayısız saatler boyunca oynamak ve ayarlamalar yapmakla geçen 4 son yılda sadece bir tek şeyden yoksunduk -sen.
 
Nasıl bir karakter oluşturacağın, hangi seçimleri yapacağın, ne inşa edeceğin veya ne bulabileceğin hakkında hiçbir fikrimiz yok. Bu bizim için oyunları özel yapan şey. Benimseyeceğin, keşfedecek şeylerle dolu dünyalar yapmayı seviyoruz. Kasıtlı olarak oyunda ne olacağı çok fazla göstermedik ve konuşmadık. Orası senin keşfetmen için (ve keşfedecek çok şey var).
 
Bu oyunu yaparken bize verdiğiniz inanılmaz destek için hepinize ne kadar teşekkür etsek az. Umarız Fallout 4'ü geliştirirken eğlendiğimiz kadar sen de eğlenirsin. Maceralarınızı duymak için sabırsızlanıyoruz.

Bethesda Game Studios"

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Game of Thrones: Episode 6'nın Çıkış Tarihi Duyuruldu CoD: Black Ops 3, Çıkışından Sonraki Üç Gün İçerisinde 550 Milyon Dolar Kazandırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FreeMaNMeliH

13.11.2015 01:46:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: inciteen Popülaritesi bu kadar yüksek bir oyuna neden kısıtlı sayıda dil eklenir anlamıyorum.Bu oyuna sadece Çince veya lehçe ekleseydiler EFIGS grubundan hiç bir dil dahil olmasa bile 1 milyon satışı eminimki geçerdi.... . Yani diyecek bir söz yok sırf Türkçe olmadığı için bu şaheseri satın alamıyorum .Sonuçta bahsettiğimiz oyun fallout 4 ancak oyundaki senaryoyu anlayamadıktan sonra yine hiç bir değeri yok . Adamlar 1 günde yaptığı hasılat ile oyuna koyduğu dillerin lisans ücretini,çevirisini karşılayıp üstüne milyonlarca kâr yaparken hala daha '" Türkçe eklenseydi ne olacak oyun satmıyorki ,adamlar boşuna neden zarar yapsın " diyenleri görünce sinirden duvarları yumruklayasım geliyor.
Katılıyorum arkadaşım sana bende tepki olarak mail attım, sende at ufak da olsa tepki gösterelim...

FreeMaNMeliH

13.11.2015 01:41:31

0
Ben üşenmedim girdim mail attım adamlara ... Elimden geldiğince umarım bir faydası olur... adres: https://help.bethesda.net/app/ask Attığım mail... Hello dear bethesda employees ... My name MeLiH I am 27 years old Fallout 4 sales very well and you guys were thanked the players . But I did not get fallout 4 You ask why? Because I do not speak English ! I use Google translator now My country is Turkey This beautiful game only supports 9 languages Are you spending a lot of money on advertising campaigns ! I wish I had a million dollars if you spend it and play out in all countries where languages This would give you maybe $ 10 million ... You will then legend Now I'll wait Turkish patch in my country to play this game. and still it did not fallout 3 Turkish patch ... I want to thank you , too. I'm playing computer games But I do not understand you can not play the game Sorry for bad english ... I hope this email reaches you . Steam name: freemanmelih News in my country :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bethesdadan_Fallout_4un_Cikisi_icin_Oyunculara_Tesekkur_Mektubu-81668.htm

FreeMaNMeliH

12.11.2015 23:59:26

0
Teşekkür etme her dilde altyazı ekle.... En fazla 1 milyon dolara mal olur size... Satışları 100 olarak geri döner.

bah988

12.11.2015 14:51:06

-1
Valla oyun güzel olmuş ilk oynadığım fallout olucak 3e bi göz atmıştım fakat ısınamadığım için oynamamıştım new vegastada aynısı oldu fakat bu oyunu sevdim verdiğim para deydi bu arada keşke türkçe olsaydı ama ingilizcem iyi olduğu için sıkıntı çekmiyorum fakat ingilizce bilmeyen arkadaşlarda var yani :/.Neyse diyeceğim o dur ki fallout asla grafik oyunu değildir bunun unutmayın grafik diye ağlayan bebeler açın geta 5 oynayın.Demiştim oyuna ısınmadım diye ama genede güzeldi yani.Bu oyun efso olmuş teşekkürler Bethesta.<3

RushEpicsTR

11.11.2015 21:49:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator SSD HDD'lerde çok ciddi performans kazançları olduğunu öğrendim, şimdi SDD'ye kurup bu şikayet edilen sıkıntıdan da kurtulacağım. Varsa SSD HDD, kesinlikle bu bölüme kurun, eski klasik HDD'lere değil.
Hocam SSHDD'lerden yani tümleşik yapıdaki depolama birimlerine sadece ssd ye bunu yaz diye bir seçenek yok aynı disk olarak gözüküyorlar.

inciteen

11.11.2015 20:44:58

0
Popülaritesi bu kadar yüksek bir oyuna neden kısıtlı sayıda dil eklenir anlamıyorum.Bu oyuna sadece Çince veya lehçe ekleseydiler EFIGS grubundan hiç bir dil dahil olmasa bile 1 milyon satışı eminimki geçerdi.... . Yani diyecek bir söz yok sırf Türkçe olmadığı için bu şaheseri satın alamıyorum .Sonuçta bahsettiğimiz oyun fallout 4 ancak oyundaki senaryoyu anlayamadıktan sonra yine hiç bir değeri yok . Adamlar 1 günde yaptığı hasılat ile oyuna koyduğu dillerin lisans ücretini,çevirisini karşılayıp üstüne milyonlarca kâr yaparken hala daha '" Türkçe eklenseydi ne olacak oyun satmıyorki ,adamlar boşuna neden zarar yapsın " diyenleri görünce sinirden duvarları yumruklayasım geliyor.

icarusdream

11.11.2015 20:36:52

+1
Oyuncuya şimdiye kadar kimse CD Projekt kadar içten mektup yazamadı (bkz: witcher 3 insert)

Guest-0D5961688

11.11.2015 20:16:57

+10
Türkçe koymamışsın, ne eğlenmesi. :(

BSC Misafiri

11.11.2015 20:08:30

+1
grafikler biraz daha iyi olsaydı şu an oyun gelmiş geçmiş ne iyi oyun ilan edilecekti işte grafik grafik diyen yeni nesil bebelerinin durumu

BSC Misafiri

11.11.2015 20:08:19

-2
Maalesef Fallout evrenini mahvettiğiniz bu glitch ve bug show için biz teşekkür edemiyoruz.

İdrak İstimlak

11.11.2015 19:09:51

0
SSD HDD'lerde çok ciddi performans kazançları olduğunu öğrendim, şimdi SDD'ye kurup bu şikayet edilen sıkıntıdan da kurtulacağım. Varsa SSD HDD, kesinlikle bu bölüme kurun, eski klasik HDD'lere değil.

Vinewood

11.11.2015 19:02:07

0
Grafiklere laf etmiyorum ama yükleme ekranları olmamış . Konsol'lardada Fps sorunları var , bi ayar gerek oyuna

Povey

11.11.2015 18:39:05

-1
Grafikler ps2den kalma adam modellemeleri o kadar berbat ki half life daki adamlar daha gercekci kapilara gelince yukleme ekrani giriyor bu konularda cok basaris bir yapim olmus

prepared

11.11.2015 18:34:22

0
Her ne kadar bazılarının beklentilerini karşılamasada çok güzel bir oyun olmuş. Biz teşekkür ederiz Bethesda.

Patren

11.11.2015 18:18:02

+12
bu kadar kisi bir yukleme ekranini kaldiramadimi simdi grafiklere bisey demiyorum ama zit pit yukleme ekrani cikmamasi lazim
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız