Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beklenen Starfield Oyunu Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

 
 
Bethesda Game Studios tarafından oyunculara sunulacak açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte Xbox sunumuyla beraber yeni oyun içi görüntüleri elde ettiğimiz oyunun yeni detayları ortaya çıkıyor. Kinda Funny XCast'in 143. Bölümünde yer alan Todd Howard oyun hakkında çeşitli bilgiler veriyor.
 
Todd Howard oyun hakkında birçok detayı hayranlara sunuyor
 
 
 
Oyun yönetmeni Todd Howard, Starfield hakkında çeşitli detayları oyunculara sunuyor. Bu kapsamda en çok tartışılan konulardan biri olan keşif detayı hakkında çeşitli sorulara yanıt veriyor. Howard, oyunda herhangi bir kara aracının olup olmayacağı sorusuna "maalesef olmayacak" cevabını veriyor.
 
Kara aracı bulunmuyor 
 
Kara aracının olmadığını aktaran Howard ek olarak gezegenleri Jetpack ve yürüyerek gezeceğimizi belirtiyor. Bu durum endişeleri biraz hafifletecek olsa da gezegenleri uygun ve istediğimiz bir araçla keşfedemeyecek olmak belki de birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğratıyor. Burada modcular devreye girebilir. 
 
Kara aracının olmamasıyla beraber Howard oyunda balık tutma / balıkçılık mekaniklerinin de olmayacağını doğruluyor. 
 
Birçok oyun içi seçenek yer alıyor 
 
 
 
Uzay temalı aksiyon rol yapma oyunu içerisinde bir taraftan gemimizi geliştirebilirken diğer taraftan ise uzay savaşlarına dalabiliyoruz. Gelişmiş rol yapma unsurlarıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda silah yönetiminden romantizm seçeneklerine, karakol kısımlarından ilgi çekici içeriklere kadar birçok mekanik bulunuyor. 
 
Bethesda'nın en az hataya sahip olacağı yapım olarak belirtiliyor
 
Öte yandan Xbox Game Studios Başkanı Matt Booty Starfield'ın önceki Bethesda oyunlarından daha az hataya sahip olacağını belirtiyor. Yılın beklenen oyunları arasında yer alan Starfield, PC ve Xbox Series S|X için 6 Eylül'de çıkış yapmaya hazırlanıyor. Deluxe ve Constellation sürümünü satın alanlar oyuna beş gün önceden erişebiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wccftech Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Yeni Indiana Jones Oyunu Xbox Konsoluna Özel Olacak Activision, Call of Duty'yi Xbox'a Getirmek için Daha Yüksek Pay İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.6.2023 09:42:39

0
Paranla hava atma ne oldum değil ne olucam de, hadi sağlıcakla kal.

BSC Misafiri

24.6.2023 15:41:51

0
5 gün önceden oynayabilmek için Consellation sürümünü aldım Steam de oyun çıkmadan finalini gommeliyim bu oyunun hehehe :))

BSC Misafiri

23.6.2023 22:03:40

0
NCK: 5 yıl sonra dolar düşünce, ekonomi düzelince, rasyonel politikalarla, oyun fiyatları da düşer, bu oyun da bütün bugları o zamana kadar yamalar, oyunu düzgün hale getirirler, kara aracı, motor vs. DLC'lerini satışa çıkarır, hikaye genişleme vs paketleri çıkarırlar, işte o zaman, indirimde alabilirim. Yoksa 900 tl, 1300 tl vermem hiçbir oyuna.

BSC Misafiri

23.6.2023 22:03:30

0
Kara aracı olmadan gezegen keşfi mi? Mass Effect oynasaydınız ya biraz

BSC Misafiri

23.6.2023 21:16:39

0
ne kadar çok seviyor oyun yapımcıları oyunda yürüme smilasyonu yani kojima bir delilik yaptı tutmadı bari siz yapmayın kara aracı olamyacak ne demek . co op bile yok ztn

BSC Misafiri

23.6.2023 21:16:30

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Erellach Sen mi veriyorsun parasını eğer vereceksen atayım iban. Hem millet aç ise oy verirken bunu düşünecekti. Demekki kimse aç değil.
agzına sağlık kardeşim, umarım SeriesX de alırsın yakında ( bende 2si de var :p )

Erellach

23.6.2023 20:28:59

+4
Sen mi veriyorsun parasını eğer vereceksen atayım iban. Hem millet aç ise oy verirken bunu düşünecekti. Demekki kimse aç değil.

BSC Misafiri

23.6.2023 20:03:59

0
millet aç ülke ne hale gelmiş bir konsol yetmiyor birde 2. konsol istiyorsun.

Erellach

23.6.2023 19:24:52

0
Uygun fiyatlı seri x bulamayan ben :P ama güzel oldu Sony tarafı özel oyunlarla övünüp duruyorlardı şimdi ağlasınlar.( bu özel oyun olayı biz oyunculara zarardan başka birsey değil fanboyluğa gerek yok ) şimdi ps5 yanına seri x arıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız