Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beenox, Montreal'de Yeni Call of Duty Stüdyosu Açtı

 
 
Geliştirici Beenox, Kanada'nın Montreal kentinde yeni bir Call of Duty stüdyosu açtığını duyurdu. Yeni stüdyo, Beenox'taki çalışan sayısını yüzde 20 oranda artıracak ve bu durum stüdyonun ikinci büyük genişlemesi olacak. Beenox'un şu anda 400'den fazla çalışanı bulunuyor.
 
Yeni stüdyo, Call of Duty serisinin geliştirilmesine yardım etmeye devam edecek. Stüdyo, Call of Duty: Warzone ve diğer oyunlar için yeni içerikler oluşturacak.
 
Kurulan stüdyo hakkında ekip şunları belirtti: "Montréal'deki yeni Beenox stüdyomuzun açıldığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyorum. Bu atılım, yaratıcı bakış açımızı genişletmemize ve gelişimimize daha fazla çeşitlilik katmamıza yardımcı olacak.
 
Montréal'deki bu stüdyo, Call of Duty serisini desteklemeye devam edecek. Yerel ve uluslararası yetenekleri stüdyomuza dahil edeceğiz. Böylece Montréal'deki video oyunu endüstrisine katkıda bulunacağız."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Call of Duty: Warzone Oynaması Ücretsiz Battle Royale
Dead by Daylight 50 Milyon Oyuncuya Ulaştı Tiny Tina’s Wonderlands Artık Tüm Dünya’da Oynanabiliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Warzone
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız