Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beat: The Game Piyasadaki Yerini Almaya Hazırlanıyor

 
   Daha önce Telltale Games ve EA gibi firmalarda çalışan ve şimdilik ismini gizemli olarak tutan bir Türk oyun tasarımcısı (Kendisini tanıyorsanız da belli etmeyin, sürpriz bir planı olabilir), Beat: The Game için çalışmalarına son surat hız vermiş durumda ve oyunu, Steam, XboxLive, PSN, AppStore ve GooglePlay'de sunmayı planlıyor.

   Beat: The Game, dünya geneli için piyasadaki yerini alacak ve oyun Telltale Games'in oyunlarına benzer bir türde ilerleyecek. Advanture tarzı olacak olan bu oyunda, çölde mahsur kalmış bir DJ ile çevrenizde bulduğunuz eşyalarla ve ekipmanlarla kendi müziğinizi yaratacaksınız, buna göre oyunda ilerleyeceksiniz. Farklı bir hikaye ve oynanış tarzı sunacak olan oyunun karakterlerine ve ilk görsellerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 
    Ayrıca oyunda, 2000'li yılların popüler flash animasyon karakteri Karate Kamil'i de görebileceksiniz. Şimdiden Beat: The Game'i oynanacak oyunlar arasına ekleyin. Detaylara ilerleyen zamanlarda yer vereceğiz.



Bu haberin bağlantısı
URL
beat the game
Dying Light'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu! Amerika'da Ağustos Ayının En Çok Satanları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cemecem21

12.9.2014 14:21:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: asaltek
alıntı:

Orijinalden alıntı: puppet53

Gizemli kişi x olmasın? Karate kamil den bahsettiniz EA çalıştığından dan bahsettiniz aklıma başka biri gelmiyor. Eğer oysa beklemeye değer kendisi başarılı bir sanatçı..


hade be! adamı unutmuştum, okuyordum daha o zamanlar, karate kamil 5 i bekleyerek büyümüştük, kendi türünde "karate kamil" den daha iyisi çıkmadı henüz

x bir efsane, "kötü iş" ya da "idare eder" sözcükleri kitabında yazmaz bu adamın. Eğer oyun yapacaksa, dünya listelerine oynar, kesin!

vay be, x mü ki hakkaten???? Eğer öyleyse yakında oyunseverler olarak çok gururlanacaz demektir.
Abi küçükken severek oynadığım oyunları yapan adam ya bu. Bunu gördüğüm için hem mutlu oldum hem de nostalji yaşadım. Yalnız iyi ki haberde söylemeyin demişler. Adam direkt deşifre oldu.

asaltek

12.9.2014 10:31:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis karate kamil neydi ya :D internet kafede bu flashlara bakmak icin bile gitmistirim :D , karateci olmak isteyen o yamuk konusan tipli oglan ,acaba simdi ne yapiyor bakin yine merak ettim :D
yanliz ikinci resimdeki göz biraz neverwinter'tan araklama gibi :D

merakla bekliyorum yine Türkce kesinlikle olmali yoksa kirilganlasiriz ..
Son resme dikkat! MOSS -yosun yusuf

asaltek

12.9.2014 10:26:08

+1
quote:

Orijinalden alıntı: puppet53 Gizemli kişi Cemre Özkurt olmasın? Karate kamil den bahsettiniz EA çalıştığından dan bahsettiniz aklıma başka biri gelmiyor. Eğer oysa beklemeye değer kendisi başarılı bir sanatçı..
hade be! adamı unutmuştum, okuyordum daha o zamanlar, karate kamil 5 i bekleyerek büyümüştük, kendi türünde "karate kamil" den daha iyisi çıkmadı henüz Cemre Özkurt bir efsane, "kötü iş" ya da "idare eder" sözcükleri kitabında yazmaz bu adamın. Eğer oyun yapacaksa, dünya listelerine oynar, kesin! vay be, Cemre Öztürk mü ki hakkaten???? Eğer öyleyse yakında oyunseverler olarak çok gururlanacaz demektir.

skulz

12.9.2014 07:35:09

+1
Gizemli kişi Cemre Özkurt olmasın? Karate kamil den bahsettiniz EA çalıştığından dan bahsettiniz aklıma başka biri gelmiyor. Eğer oysa beklemeye değer kendisi başarılı bir sanatçı..

TayfunKey

12.9.2014 01:49:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: fatih069 son resimde yosun yusuf yazıyor canavarın adı mı o?
Evet. Türkçe isimlere bolca gene yer verilecek.

fatih069

12.9.2014 01:39:32

0
son resimde yosun yusuf yazıyor canavarın adı mı o?

mementopolis

12.9.2014 01:16:48

-1
karate kamil neydi ya :D internet kafede bu flashlara bakmak icin bile gitmistirim :D , karateci olmak isteyen o yamuk konusan tipli oglan ,acaba simdi ne yapiyor bakin yine merak ettim :D yanliz ikinci resimdeki göz biraz neverwinter'tan araklama gibi :D merakla bekliyorum yine Türkce kesinlikle olmali yoksa kirilganlasiriz ..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız