Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bayonetta Yönetmeni: "Yeni Haberler İçin Beklemeye Devam Edin"


    Geçtiğimiz sene Wii U'ya özel olarak piyasa çıkışını yapan Bayonetta 2'nin ardından yapımcı ekibin nasıl bir projeyle karşımıza çıkacağı merak edilirken, oyunun yönetmeni Hashimoto Twitter üzerinden bazı oyuncuları heyecanlandıracak bir mesaj paylaştı.
 
    Bayonetta serisine destek gösteren oyunculara teşekkür eden Hashimoto, "Lütfen yeni haberler için beklemeye devam edin." cümlesiyle bir eklemede bulundu. Daha önceki açıklamalarda Platinum Games'in yetkili isimlerinden Hideki Kamiya Bayonetta 3'e işaret etmişti. Hashimoto da bu sözleriyle yeni bir Bayonetta oyunundan bahsediyor olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Bayonetta 2 Nintendo Platinum Games Aksiyon Wii U
Mass Effect Andromeda'nın Geliştirme Yönetmeni BioWare'dan Ayrıldı Twitch Kanalımızda Bu Hafta! (28 Aralık - 3 Ocak)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Patren

28.12.2015 20:58:39

0
nx exclusive olur artık

BSC Misafiri

28.12.2015 14:29:38

0
Wii U'da büyük zevkle oynayıp NX için arşive ayırdığım bir oyundur. Geçtiğimiz günlerde Super Smash Bros oyununa yeni dövüşçüler için elemeler yapılmış ve yaklaşık 2 milyon oyun kullanıldığı ankette Avrupa'daki oyunseverlerin ilk tercihi abd'deki oyunseverlerin ise 5. seçimi olmuş ve oyuna Corrin ile birlikte eklenmesi kararlaştırılmıştı Bayonetta'nın. Umarım 3. oyunda NX için duyurulur. Platinum Games zaten Nintendo'nun StarFox Zero oyunununda birlikte çalışıyorlardı ve umarım yakın gelecekte 2. parti firmaların arasına katılır. Çünkü Nintendo maddi desteği olmasa Bayonetta 2 gibi bir oyunu yapamayacaklarını Hideki Kamiya ve diğer yapımcılar defalarca söylemişlerdi. Aynı firmanın Vanquish gibi daha önce yaptığı kaliteli bir Shooter oyunu var ve 2. oyun için yine destek dahilinde yapılabilmesi mümkün olabilir. Büyükler küçüklerin ellerinden tutarsa oyun dünyası ve dolayısıyla bizler daha iyi yapımlara kavuşacağız.

mehmetalpertr

28.12.2015 14:13:18

0
Wii U da oynadım.. Çok güzel oyundu 2.si.. Birncisini de çok sevmiştim. Merakla bekliyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bayonetta 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız