Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bayonetta 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı + Yeni Bir Video Yayınlandı


      Wii U'da alışık olmadığımız türde olan Bayonetta 2, konsolun merakla beklenen oyunları arasında. Bu oyun Nintendo bir sunum düzenledi. Düzenlenen bu sunumda oyun hakkında çıkış tarihi başta olmak üzere tatmin edici bilgiler paylaşıldı.
 
       Nintendo Bayonetta 2'nin 24 Ekim'de çıkacağını onayladı. Ayrıca oyunun co-op modu Tag Climax, bu sunumda oyunculara tanıtıldı. Bu mod, altı farklı bölüm ve zorluk seviyeleri bulunduruyor. Tag Climax'de kazandığınız puanlar oyunun senaryo modunda kullanılabilecek. Yani senaryo modunda karakterinizi daha da geliştirmek istiyorsanız co-op moduna yoğunlaşabilirsiniz. 
 
     Sunumda paylaşılan bilgilerden bir diğeri de oyunda yer alacak Star Fox kostümüydü. Fox McCloud adındaki bu kostüm karakterinize kesinlikle farklı bir görünüm katacak. Oyunda ayrıca Link, Peach, Daisy ve Samus kostümlerinin bulunacağını hatırlatalım.
 
     
      Son olarak Nintendo oyun için yeni bir video yayınladı. Yayınlanan bu videonun Bayonetta 2 tarzını tam olarak yansıttığını söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Bayonetta 2 Nintendo Platinum Games Aksiyon Wii U
CoD: Advanced Warfare'in Yeni Videosu Türkçe Altyazılı Olarak Karşınızda FIFA 15'in En İyi 50 Futbolcusu (30 ve 40. Sıra Arasındakiler)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bayonetta 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız