Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bayonetta 1 ve 2 Switch'e Gelebilir

 
 
   Bayonetta 1 ve Bayonetta 2'nin Switch sürümü gelebilir.
 
   Geliştirici stüdyo Platinum Games bugün resmi Japon twitter hesabı açtı.
 
   İlk paylaşılan tweet ise Platinum Games oyun tasarımcısı Yusuke Hashimoto tarafından çizilen Bayonetta 1 ve Bayonetta 2 görseli oldu.
 
   Fark edebileceğiniz üzere, paylaşılan görselin renk şeması Switch'in mavi ve kırmızı neon renkli Joy-Con kontrolcüsü ile eşleşiyor. 
 
   Bayonetta 1 şu anda PlayStation 3, Xbox 360, Wii U ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
   Bayonetta 2 şu anda sadece Wii U üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Five Nights at Freddy's 6 İptal Edildi Sony YouTube Kanalındaki Anthem Videosunu Kaldırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

6.7.2017 12:36:12

0
Bayonetta'yı PS3'de oynamıştım ve ne yazık ki Xbox 360 versiyonu çok iyi çalışırken PS3 versiyonunda 20'lere kadar düşüyordunuz, o yüzden oyunu çok sevmeme rağmen adam gibi oynayamamıştım. Vanquish'i zaten çok severim fakat PS3'ü arkadaşa verdiğim için bir daha oynayamamıştım. Her söylenti de heyecanlanırdım ve sonunda PC'ye geldi ve Sega'nın açıkladığına göre oyunlar çok iyi satış rakamlarına ulaştı ve Sega'dan böyle bir hareket beklemesem de oyunlar çok iyi çalışıyordu. Evet kaç yıllık oyunlar ve pek geliştirme yapmamışlar ama PC Portu olarak hiç bir sorunları yoktu. Umarım Nintendo ile aralarında çok bağlayacı bir anlaşma yoktur da Bayonetta 2'de PC'ye gelir aksiyon konusunda belki linç edilicem şimdi ama Devil May Cry 3'den bile daha iyi bir oyun.

Master_Evil

4.7.2017 16:48:15

0
kesin geliyor o belli, pcye de gelir 2. oyun

Redunay

4.7.2017 16:40:30

0
Bütün wii u oyunları gelsin

capital.punishment

4.7.2017 14:58:43

0
Şaşırmadım

BSC Misafiri

4.7.2017 10:08:23

0
Oyunlar büyük ihtimal Switch'e geliştiriliyordur fakat ilk oyunun logo ve silah rengi kırmızı, ikinci oyunun logo ve silah renkleri de maviydi zaten. Yani Platinum Games'in en çok sevilen oyunları olduğundan twitter hesabının açılışı için eklenmişte olabilir. Nintendo'nun 2. parti geliştirici yapmasını istediğim bir firmadır Platinum Games.

BSC Misafiri

4.7.2017 10:08:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: OnrGrTR bayonetta 2 xbox a pc ye gelsin artık yazık oldu oyuna harcandı oyun wiiu da
Oyunun yapımcısı Hideki Kamiya Bayonetta 2'yi geliştirmeye başladıklarında mali olarak bu projeyi tamamlayabilmek için belirli geliştiricilerin kapısını çalarak ortak aradıklarını fakat kimsenin kendilerine destek çıkmadığını söylemiş ardından Nintendo'nun kendilerine gelip verdikleri maddi destekle oyunu tamamladıklarını söylemişti. O yüzden Kamiya'ya twitter'dan Bayonetta 2 başka platformlara gelecek mi diye sorduklarında ''Bana değil Nintendo'ya sorun'' gibi cevabını bile okumuştum. Uzun lafın kısası oyunun haklarında söz sahibi Nintendo, Platinum Games zaten Switch'e yeni oyunlar geliştiren bir stüdyo ve şahsen Bayonetta 2'yi keyifle bitirmiş biri olarak 3. oyunu da Switch'e bekliyorum. Özel oyunu olmayan konsola para vereceğine onlarca özel oyunu olan konsolu almanı öneririm. En azından böyle umutla beklemezsin.

OnrGrTR

4.7.2017 02:28:41

0
bayonetta 2 xbox a pc ye gelsin artık yazık oldu oyuna harcandı oyun wiiu da
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız