Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V Oynanış Tasarımcısı Call of Duty: Black Ops 4'ten Banlandı

Treyarch, Battlefield V oynanış tasarımcısı Florian le Bihan'ı Call of Duty: Black Ops 4'ten banlandı.
 
Florian le Bihan banlandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu ve neden banlandığına dair kesin bir bilgi yok ancak hazırlamış oldugu videodan ne kadar iyi olduğunu görebilirsiniz. Zaten 2017'de DICE'a katılmadan önce profesyonel e-spor oyuncusuydu. Hile yaptığı ya da bot olduğu sanılmasından dolayı banlanmış olması muhtemel.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ResetEra Call of Duty: Black Ops Call of Duty: Black Ops 4 Activision Treyarch
Marvel's Spider-Man Japonya'da İlk Ayında 95,120 Dijital Kopya Sattı Trine 4: The Nightmare Prince Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.10.2018 20:12:54

+1
adamlar yeni harita bile yapmamıs oyuna ve 60 dolar :)

BSC Misafiri

24.10.2018 19:45:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 2:09'u yavaş çekimle izleyen adam bariz auto aim görür, sağdaki adamı öldürdükten sonra scope kapatıyor ve aim bir anda alakasız yerde sol taraftaki adamın kafasına kitleniyor. Video atmış bildiğin kendini ele vermiş. 2:09'daki sahneyi gören Treyarch suç duyurusunda bulunmazsa iyidir.
Evet, yavaş çekimde bariz belli.. Millet çıldırmış ya. Kendini kandırabilecek sanki, yetenek değil bildiğin hile işte, hilecisin ve bunu sen biliyorsun el oğlu seni oooo pro süper bilse ne olur?

BSC Misafiri

24.10.2018 19:45:18

+1
ya bizim bu türk milletinin birşey bilmeden iyi oynayan kişilere aimbot demesine bayılıyorum. Sen önündeki arkası dönük adamı vurmakta zorlanıyosun diye bu adamın suçu ne. FPS oyunlarından azcık anlayan bu adamın hack olmadığını anlar.

Guest-7A1E308D7

24.10.2018 19:02:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER Millet böyle konularda kesin konuşmak çok zor, en iyisi oynadığı pc'yi iyice incelemek. Öyle oyuncular var ki aimbot'dan farksız ama hile kullanmıyor adam. Benim oynadığım oyunda da bir kişiye oyuncuların %95'i hile diyor ama 1 vs 1 yaptım ve yendim. Şu videoyu izlerseniz anlarsınız bir insanın ne kadar profesyonel olabileceğini. <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=BbVzgcCMGL8">https://www.youtube.com/watch?v=BbVzgcCMGL8</a>
Battlefield 3 zamanı öyle insanlara karşı oynadım ki hocam helikopterle adam 86-4 falan oynuyordu. Biz saç baş yoluyorduk o ayrı mesele ama oynayan oynuyor yani.

rcpyksl

24.10.2018 19:00:31

+5
böyle adamlar yüzünden ben oynamıyorum bu oyunu :D olm birazcık yavaş olunda biz de sizi öldürelim azıcık :D

Metal-Gear

24.10.2018 18:50:56

+1
Aimbot olsa her sahnede gecikmesiz olarak nişan alması lazım düşmanlara, öyle tek bir sahnede hemen hızlıca döndü diye bir şey olmaz aimbot olayında. Bu adam düşmanı görünce bir insanın tepki süresi kadar bekliyor zaten, karşıdaki ile aynı anda tepki veriyor ama silahı tek atışta bitirecek güce sahip, ıskalamadığı için bu öldürüyor düşmanı. Bu hile değil, düşünmekle hiç vakit kaybetmeden hedefi düşmana doğru sürükleyip düzgün bir zamanlama ile ateş ediyor sadece. Bir sahnede düşman dibine kadar bitişmiş bunu arkadan öldürdü mesela, aimbot olsa hemen arkaya dönerdi fırsat vermeden oysa ki. Zaten her seferinde tutmuyordur bu plansız hızlı saldırılar, vurduğu sahneleri bir araya getirmiş klip yapmış sadece.

Manhunt Three

24.10.2018 18:18:52

0
Böyle oynayan daha çok kişi var hepsini banlasınlar o zaman ne saçma iş. Bu kadar iyi oynayan banlansın...

gamerasi

24.10.2018 17:57:51

0
Bir de her zaman derim "Fps, gamepad ile oynanır" gerçeğe oranla çok daha gerçekçi. Özellikle de, dönüş ve nişan alma kıstası yapıyorum. Mouse ile ışık hızında oluyor bu işler.

gamerasi

24.10.2018 17:55:19

0
Adam iyi. Zaten iyi olduğu sahneleri montaj yapıp yayınlamış. Aimbot yok.

HIGHER

24.10.2018 17:06:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rubellite Hile olsun veya olmasın normalde böyle oynayan birine denk gelen rakip takımın oyuncuları oyunu terkediyorlar. İnsanlar devam etse sinir hastası olacaklar yoksa. CS:GO'da da bu tarz oynayanlar var, gerçi oradakilerin çoğu hile kullanıyor. Özellikle rus oyuncular. Hile ile adam vursan ne vurmasan ne tam noob işi...
Böyle adama denk gelsem sabaha kadar oynarım (tabi hile değilse).

Queen Hentai

24.10.2018 17:01:14

0
Hile olsun veya olmasın normalde böyle oynayan birine denk gelen rakip takımın oyuncuları oyunu terkediyorlar. İnsanlar devam etse sinir hastası olacaklar yoksa. CS:GO'da da bu tarz oynayanlar var, gerçi oradakilerin çoğu hile kullanıyor. Özellikle rus oyuncular. Hile ile adam vursan ne vurmasan ne tam noob işi...

Mütercim Bey

24.10.2018 16:57:07

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 2:09'u yavaş çekimle izleyen adam bariz auto aim görür, sağdaki adamı öldürdükten sonra scope kapatıyor ve aim bir anda alakasız yerde sol taraftaki adamın kafasına kitleniyor. Video atmış bildiğin kendini ele vermiş. 2:09'daki sahneyi gören Treyarch suç duyurusunda bulunmazsa iyidir.
O anı özellikle açıp 0.25 ile izledim. Böyle durumlardan hile diyemezsin. Bu pozisyonda en azından adam görüş açısında direkt üstüne şans ile aim almış olabilir, o adamın soldan koştuğunu duyup çıkacağı açıya aimi çevirmiş olabilir. Bundan daha şüpheli durumlar CSGO gibi oyunlarda oluyor, adam birini vurduktan sonra aimini duvara çeviriyor mesela, tam o anda aim duvara hizalı durduğunda duvar arkasındaki başka adamın tam kafasına hiza alınmış oluyor, ama bu tamamen şansa olan bir şey. Onları da suçlayalım o zaman hile diye. Bu aralar shroud da Black Ops 4 oynuyor gidip onu izle bir süreliğine mesela, bu arkadaşın oynadığı gibi oynuyor ama kimse hile diyemez.

HIGHER

24.10.2018 16:20:06

0
Millet böyle konularda kesin konuşmak çok zor, en iyisi oynadığı pc'yi iyice incelemek. Öyle oyuncular var ki aimbot'dan farksız ama hile kullanmıyor adam. Benim oynadığım oyunda da bir kişiye oyuncuların %95'i hile diyor ama 1 vs 1 yaptım ve yendim. Şu videoyu izlerseniz anlarsınız bir insanın ne kadar profesyonel olabileceğini. https://www.youtube.com/watch?v=BbVzgcCMGL8

BSC Misafiri

24.10.2018 15:25:37

0
2:09'u yavaş çekimle izleyen adam bariz auto aim görür, sağdaki adamı öldürdükten sonra scope kapatıyor ve aim bir anda alakasız yerde sol taraftaki adamın kafasına kitleniyor. Video atmış bildiğin kendini ele vermiş. 2:09'daki sahneyi gören Treyarch suç duyurusunda bulunmazsa iyidir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız