Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 4'ün Dragon's Teeth DLC'sinden Yeni Bir Görüntü


     Battlefield 4'ün çıkış tarihi henüz netleşmemiş yeni indirilebilir içeriği Dragon's Teeth'e ait yeni bir tanıtım görseli oyuncularla paylaşıldı.
 
     Yukarıda gördüğünüz görselde, daha önce geleceği duyurulan, Kuzey Kore'in Pyongyang bölgesindeki Juche adlı kuleyi de içerisinde barındıran Propaganda isimli harita gösteriliyor. Görselden de anlaşılabileceği üzere, şehir temasını benimseyen haritalarıyla ön plana çıkan indirilebilir içerik, 4 yeni harita, 5 yeni silah ve 2 özel ekipmanla çıkışını yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 PS4 Xbox one Xbox 360 FPS dragon's teeth dlc
PS Vita Hafıza Kartları, Amazon'da İndirimde Dota 2 Turnuvasının Ödül Havuzu 10 Milyon Doları Geride Bıraktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mustafaa05

29.6.2014 13:16:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri dlc ye para veren sadece oyunu alanlardan avantajlı olacak daha iyi silah ve ekipmanlara ulaşacak suyunu çıkardılar artık bu dlc işinin
Şu yorumundan oyunu hiç satın alıp oynamadığına kanaat getirdim. Silahlar gayet yeterli seviyede. ekstra 2 silah oyunun dengesini hiçbirşekilde bozamaz. Sen zaten silahını modifiye yetkisine sahipsin. Ve aim kontrolü senin elinde. Sen oynadıktan sonra adamın elindeki silahının pek bir önemi kalmıyor güzel kardeşim. Ve Bilmem bilgin varmı ama BF4 premium aldığında zaten bu dlcler ücretsiz oluyor. Oyun fiyatı sana 150 ye geliyor. Ve sana şunu tüm içtenliğim ile söyleyebilirim.. CoD a o kadar para vericeğime gider BF4 premium alırım keyfini sürerim olur biter.

BSC Misafiri

28.6.2014 02:23:43

-2
dlc ye para veren sadece oyunu alanlardan avantajlı olacak daha iyi silah ve ekipmanlara ulaşacak suyunu çıkardılar artık bu dlc işinin

oyunbilgini57

27.6.2014 23:27:43

0
Battlefield'ın DLC'leri bu yüzden iyi her DLC farklı tema işliyor ve her DLC haritası tüm oyunculara hitap ediyor örneğin Naval Strike eski BFseverleri hedef alırken Dragon's Teeth urban warfare türünü sevenleri hedef alıyor . Ayrıca DLC Temmuz'da çıkacak Origin'den sızdırılmış .

ultralisan

27.6.2014 23:19:24

0
Gelsinde tam olarak oyuna dönüş yapalım artık.

Monseed

27.6.2014 22:59:19

+1
Bir an bad company 2'yi anımsattı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız