Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 2042'nin Sezon İçeriği Açığa Çıktı

 
 
Bu yılın ilerleyen aylarında EA ve DICE'ın ikonik aksiyon serisi Battlefield 2042'nin bir sonraki bölümünü yayınlayacak. Çok oyunculu mod sizi, harap olmuş bir dünyada çatışmanın olduğu yakın geleceğe götürecek. Oyun hakkında çok fazla bilgi ortaya atılmış olsa da yeni bir sızıntı oyunun sezon içeriğinde neler olabileceğini gösteriyor.
 
Tom Henderson, oyunun ücretsiz sezonu hakkında bildiklerini paylaşmak için Twitter'ı kullandı. Henderson'a göre, bu sezon, bir uzmanı, hem normal modlar hem de yakın zamanda ortaya çıkan Portal modu için birden fazla haritayı, yeni silahlar ve yeni araçlar ile 100 aşamalı bir seviyeyi içerecek. Bu sezon içeriği üç ayda bir gelen ücretsiz sezon pass'lerden biri olacak. Yani ücretli sezonlardan ayrı bir şekilde sunulacak.
 
Battlefield 2042, 22 Ekim'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC için çıkacak. 6 Eylül'den itibaren ise bir Açık Beta oyunculara sunulacak.
 
Henderson'ın paylaştığı Twitter gönderisine ulaşmak için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt dice ea battfield 2042 nişancı aksiyon shooter savaş birinci şahıs
Blacktail Geliştiricisinden 'Xbox Series S Kararsız Bir Donanım Parçasıdır' Yorumu Human: Fall Flat 30 Milyon Satışa Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 2042 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız