Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 2042 Sınırlı Süre için Ücretsiz Oynanabiliyor

 
 
Electronic Arts, Battlefield 2042'nin 16 Ekim'e kadar ücretsiz oynanabileceğini duyurdu. Bu ücretsiz oyun etkinliği Call of Duty: Modern Warfare 3'ün açık beta sürecine denk geliyor.
 
Oyun tartışmalı bir şekilde çıkış yaptı 
 
 
 
Battlefield 2042 ilk olarak Kasım 2021'de çıkış yaptı. Oyun içerdiği hatalar ve problemler nedeniyle Steam'de "Çoğunlukla Olumsuz İncelemelerle" karşılaştı. O zamandan beri geliştirici DICE ekibi oyun için birçok güncelleme yayınladı ve oyun artık Steam'de "Karışık İncelemelere" sahip. 
 
Bu ücretsiz oynama süreciyle oyunun tüm içeriğine erişebiliyorsunuz. Buna Season 6: Dark Creations içerikleri de dahil. Dark Creations sezonuyla beraber yeni bir harita sizlere sunuluyor. Ayrıca yeni silahlara ve cihazlara bu sezon kapsamında ulaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda 100 aşamalı Battle Pass içeriğinin kilidini de açabiliyorsunuz. 
 
Battlefield 2042'yi ücretsiz bir şekilde oynamak isterseniz Steam üzerinden indirebilir ve deneyimleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming dice ea battfield 2042 nişancı aksiyon shooter savaş birinci şahıs
Empire of the Ants için Tanıtım Fragmanı Yayınlandı Marvel’s Spider-Man 2 için İki Yeni Kostüm Tanıtıldı: İşte Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

14.10.2023 14:51:01

0
Uzun zamandır severek Battlefield V oynayan biriyim. BF 2042 yaklaşık 1-2 ay önce yine kısa süreliğine ücretsiz oynamaya açılmıştı orada girip bir deneyeyim dedim hoşuma gitti. Oynanış açısından BF V ve BF 1 ile çok farklı. Atmosfer olarak onların yanına bile yaklaşamaz ancak silah kullanımı, vuruş hissi, modifiye seçenekleri beni çok çekti ve gidip 100 küsür liraya almıştım oyunu. Hala daha oynuyorum. Ancak şunu da söylemem lazım Battlefield 2042'de ÇOK FAZLA görsel bug mevcut. Bazen oyuna başladığında doğup koşmaya başlasan bile harita yüklenmiyor, öldükten sonra yükleniyor, bazen elindeki silahı göremiyorsun, bazen termal kameralar düşman askerlerini farklı renkte göstermiyor vs. Uzun süredir BF 1942'den beri bütün BF oyunlarını uzunca oynayan biri olarak (Hardline hariç onu hiç oynamadım) söyleyebilirim ki Atmosferini beğendiğim en iyi BF = Battlefield 1 Silah kullanımı en iyi BF = Battlefield 4 ve Battlefield 2042 Araç kullanımı en iyi BF = Battlefield V ve Battlefield 4 En taktiksel BF oyunu = Bad Company 2 En iyi harita tasarımına sahip BF oyunu = Battlefield 2 ve Battlefield V

xXBerkanXxD

14.10.2023 09:46:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: MovieClipS Oyun düzeldi falan dediler bir indirip deneyeyim dedim ama 45 dakika dayanabilmişim. BF1'den geçince vasat hissettirdi.
Tamamiyle zevk meselesi, bende daha geçen gün BF 2042'den BF1'i deneyeyim dedim herkes BF1 övüyor heralde daha iyi bir oyun olması lazım diye. Oyuna girdim tozdan dumandan hiç bir şey gözükmüyor, herkes bir yerden bomba atıyor, adamlar 150 level olmuş sopayla gelip kafana vurarak öldürüyor, biri tanktan, biri uçaktan bombalıyor, birisi gaz bomsaı atıyor boğuyor, bire bir bir tane savaş yapmayı bırak NPC similasyonu gibi bir deneyim elde ettim. Premium olmadığı için oyunun modlarıda acayip yetersiz geldi BF2042'de çeşitli oyun modları var bir tanesinden sıkılınca diğerine geçebiliyorsun, toplu cephe tutup birlikte ilerlemeye çalışıyorsun. Yalnız belirteyim ben çok sıkı bir Battlefield oyuncusu değilim kendi deneyimimi anlatmak istedim ve kaç yıl geçti hâlâ şu BF1'in neden sevildiğini anlayamadım...

MovieClipS

13.10.2023 23:00:05

0
Oyun düzeldi falan dediler bir indirip deneyeyim dedim ama 45 dakika dayanabilmişim. BF1'den geçince vasat hissettirdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 2042 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız