Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 1 Premium Pass Hediyesi için Bir Şans Daha

 
Electronic Arts, Battlefield 1'in Premium Pass'ini kaçıranlar için bir kez daha ücretsiz yaptı.

Ulaşabileceğiniz linkler:
 
Battlefield 1 Premium Pass'te oyuna yeni çok oyunculu haritalar, açılabilir silahlar, yeni ordular, yeni vasıtalar ve daha fazlasını ekleyen They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides ve Apocalypse genişleme paketleri bulunuyor.
 

Battlefield 1 They Shall Not Pass
 
Deneyimli Fransız Ordusu bu genişletmede savaşa katılıyor. Fransızların ana vatanlarını savunurken kendilerine özgü mavi üniformalarını giyin, yeni silahları deneyin ve yeni haritalarda oynayın.
 
Karanlık galerilerden oluşan labirentleriyle oyuncuların gözdesi olan Vaux Kalesi haritasında manganıza öncülük edip yakın muharebeye girin. Kapalı alanlardan hoşlanmıyorsanız, Rupture gibi tanklarla, çift kanatlı uçaklarla ve piyade olarak gelinciklerin arasında ilerleyebileceğiniz bir haritayı deneyin. 
 
Battlefield 1 Turning Tides
 
İkinci genişletmede oyuncular, 1915’te Gelibolu yarımadasına İngilizlerin yaptığı deniz saldırısında savaşıp Kraliyet Deniz Piyadeleri ile C Sınıfı Hava Gemisinden oyuna başlayarak ölüm yağdırıyor. Alçıtepe’nin kumluk kanyonlarında, dar alanları bol Zeebrugge’da ve ekstra iki haritada devasa kara, hava ve deniz muharebelerini yeniden yaşayın.

Bu genişletmede kara muharebelerinde üstünlük kurmak için altı silah ve iki yakın muharebe silahı, ayrıca denizler için L Sınıfı muhrip, M.A.S torpido botları ve Heli hava gemileri var. 
 
Battlefield 1 In the Name of the Tsar
 
Postallarınızı sıkıca bağlayın; In the Name of the Tsar’da dondurucu Doğu Cephesi’ni iki farklı yönden temsil eden popüler Tsaritsyn ve Albion haritalarına katılacaksınız. Albion’da Baltık yarımadasını işgal eden Alman piyadelerine karşı savunma yapın. Ayrıca, Rus sivil savaşında Kızıl veya Beyaz Ordu arasından tarafınızı seçerek Tsaritsyn sokaklarında savaşın.

Bu genişletmede aynı zamanda İkmal Paketi oyun modu, Rus temalı 11 silah ve Gözcü oyuncuları için Rus İmparatorluğu’nun korkusuz Kadın Ölüm Taburu’nda oynama imkanı da bulunuyor.
 
Battlefield 1 Apocalypse
 
1. Dünya Savaşı’nın en vahşi çatışmalarına odaklı beş harita. İşte Apocalypse’in yeryüzündeki cehennemine ayak bastığınızda bunları keşfedeceksiniz.

Savaşı sona erdirmek için tasarlanan silahlar nedeniyle yıkıma uğrayan Passchendaele, çatışmaların tüm izlerini taşıyor. Piyade odaklı Passchendaele haritasında siper ağları, yıkılmış evler ve mermi çukurları bulunuyor. Benzer bir şekilde bir zamanlar bereketli olan Somme’un buğday tarlaları da çelik fırtınası nedeniyle yerle bir oldu. Somme Nehri haritasında açık alanda savaşa katılarak insanoğlunun makinelere karşı verdiği siper hattı mücadelesine tanıklık edin. Bunlar, aksiyonlu beş haritadan sadece iki tanesi.

Genişletmede oyuncular Kırık Şişe, Uçaksavar Roketi ve Howell Automatic tüfeği gibi yeni silahlar, cihazlar ve hava vasıtaları kullanabiliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Battlefield.com Battlefield 5 FPS DICE Electronic Arts PC PS4 Xbox One
Drawn to Death 25 Mart 2019'da Kapatılacak Assassin's Creed Odyssey Çıkış Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.9.2018 09:58:44

0
Bf1'in multisine kötü demek cehalettir, oynadığım en sağlam multilerden, ayrıca Türk askeri olmak, bayrağımızı müdafaa çok güzel

BSC Misafiri

26.9.2018 05:57:50

+1
Bf4 aldım bir süre sonra bedava oldu Bf1 aldım bir süre sonra bedava oldu bu saatten sonra BF serisine 5 kuruşum yok

Angel of the Lord

25.9.2018 23:31:56

0
"harita,mod, silah" Zamanında bunları para ile satmış olmak.. En azından doğru olanı yapmaya başlamışlar gibi.

setokaibaadnan

25.9.2018 20:39:38

0
10 saat dahi oynamadım.Eski savaşlar hiç beni cezbetmedi.BF 5 ten de aradığımı bulamadım.DLC manyağı EA sun işte seçenekleri.Yap 1 ana oyun moderninden bas dlc leri 1 tane Vietnam 1 tane 2.dünya savaşı 1 tane 2 den 1 tane 3 ten. :(

nbin

25.9.2018 20:06:56

0
şuanda origin pc de 5 euro .almak isteyen kaçırmasın.

deadlight54

25.9.2018 19:54:51

0
Ek paketlerini veriyorsunuz da, bari ana oyunu da bedavaya verseniz ya

BSC Misafiri

25.9.2018 19:22:15

0
Battlefield 1 ps4 de 22 tl şuan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 1
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız