Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BattleTech Ertelendi

 
   Paradox Interactive ve Harebrained Schemes, BattleTech'in ertelendiğini duyurdu.
 
   Daha öncesinde bu yılın sonlarına doğru çıkması planlanan sıra tabanlı Mech savaş oyunu BattleTech artık 2018'ın başlarında çıkacak.
 
"Geliştirme süreci boyunca destekçilerimiz açıkça belirtti: 'Acele etmeyin, sadece harika bir oyun yapın' ve biz de bu tavsiyeye uyduk." dedi Harebrained Schemes CEO'su Jordan Weisman. "HBS, Paradox ve destekçilerimiz bu projeye derin bir kişisel bağlılık duyuyor ve sadece destekçilerimiz ile hayranlarımızın yüksek beklentilerini karşılamakla kalmayıp BattleTech'i yeni nesil oyunculara da tanıtmak istiyoruz."
 
   Ayrıca, Kickstarter kampanyası destekçilerinin katılmış olduğu betaya yeni güncelleme geleceği duyuruldu. Bu güncelleme oynanış ve denge değişiklikleri, yapay zeka iyileştirmeleri ve arayüzde geliştirmeler sunacak. Daha sonra gelecek başka bir güncelleme ile de betaya PvP multiplayer eklenecek.
 
   BattleTech PC için geliştiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
BattleTech oyun mech mech'ler strateji sıra tabanlı taktiksel
Unity Motoruna Xbox One X Desteği Eklendi Call of Duty: WWII Özel Beta Detayları ve Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BattleTech
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız