Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Asylum İçin Yeni DLC Mi Geliyor?


 
     Batman: Arkham Asylum ilk oyunu ile büyük başarı yakaladı ve birçok otorite de geliştirici firma Rocksteady'i 2009 yılının en iyi geliştiricisi seçti. Peki firmayı ünlü yapan ilk oyunları bitti mi?
 
     Şu sıralar Arkham Asylum 2 üzerinde çalışmalarına devam eden Rocksteady Studios'un bir iş ilanı kafaları karıştırdı. İlanda "Londra'da Batman: Arkham Asylum'un DLC'sinde çalışmak ister misiniz? Bize başvurun" yazıyor. Firmanın resmi web sitesinde de Lead DLC Artist ilanının bulunması bunu kuvvetlendiriyor.
 
      Acaba Rocksteady'nin iş ilanı serinin geneli ile ilgili mi? Yani genel olarak seride çalışacak birisi doğrudan 2. oyunun DLC (indirilebilir içerik) çalışmalarında da yer alabilir. Büyük ihtimalle ilandaki "Arkham Asylum" adı ile "Arkham Asylum 2" kastediliyor, ama bekleyip görmekten başka çaremiz de yok.
 
      Batman: Arkham Asylum 2 bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkacak ve büyük ihtimalle beklentileri fazlasıyla karşılayacak.
 
      

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak batman arkham DLC Arkham Asylum 2 Joker Rocksteady
Itagaki'ye Tecmo Koei'den Kutlama Mesajı Bu Oyun Dergisine Güvenmeyin!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham Asylum
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız