Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Banishers: Ghosts of New Eden Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

 
 
Yayıncılığını Focus Entertainment ve geliştiriciliğini DON'T NOD ekibinin üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Banishers: Ghosts of New Eden'ın çıkış tarihi ertelendi. Oyun daha önce 7 Kasım 2023 tarihinde piyasaya sürülecekti ancak yeni bir değişiklikle 13 Şubat 2024'e ertelendi. Oyun yeni tarihiyle beraber PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için gelecek.
 
Ekip erteleme hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Bir sonraki seneye ertelenen Banishers: Ghosts of New Eden için Focus Entertainment genel müdürü John Bert şunları söyledi: "Yıl sonuna doğru PC ve konsollara AAA (büyük çaplı) bolca oyun çıkış yapacak. Oyunun arada kalmasını istemediğimiz için bu yeni oyunun çıkışını üç ay ertelemeye karar verdik."
 
Diğer taraftan DON'T NOD CEO'su Oskar Guilbert bir basın açıklamasında şunları aktardı: "Banishers: Ghosts of New Eden oyununu sakin bir dönemde piyasaya sürmek istiyoruz. Bu sayede oyuna hak edilen ilginin verileceğine inanıyoruz." 
 
Banishers: Ghosts of New Eden, kararlarınızın dramatik sonuçlar doğuracağı hikaye odaklı bir aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda iki farklı karakter olarak hayaletleri avlıyor, çeşitli vakaları çözüyor ve doğaüstü güçlere karşı geliyorsunuz. 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Banishers Ghosts of New Eden
Ekim 2023'te Çıkış Yapacak Platform Oyunları High On Life için Yeni Ek Paket Geliyor: High On Knife
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Firoles

28.9.2023 11:31:07

0
Boş…

BSC Misafiri

27.9.2023 14:07:30

0
ben bu adamlara güveniyorum. vampyr bence hakkı yenilmiş güzel bir oyundu. aynı duruma düşmek istememelerini anlayabiliyorum.

gamer-x

27.9.2023 13:52:43

0
Ekim-Kasım oyun çıkartmak için yürek ister :)) mantıklı karar

BSC Misafiri

27.9.2023 13:30:33

0
aşırı mantıklı bir karar, bu dönemki oyunların sıcaklıgı biraz daha soguduktan sonra yılın ilk dönemi çıkış yaparak daha net parlayabilirler. hem böylece oyunun cilalanması, teknık hataların tam toparlanması vs vs da mümkün olacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız