Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Band of Brothers'ın Devam Dizisinin Hikaye Detayı Açıklandı

 
2001 yılında yayınlanan ve en iyi dizilerden biri olarak görülen Band of Brothers dizisinin devamı olan Masters of the Air dizisinin hikayesi detaylandırıldı.
 
Daha önce duyurulduğu gibi dizinin yapımcılığını Steven Spielberg ve Tom Hanks üsleniyor. Dizinin yazarlığını Band of Brothers'ın yazarı olan John Orloff üstleencek. Yönetmenliğini ise Cary Joji Fukunaga yapacak. Dizi Apple TV+'ta yayınlanacak.
 
Masters of the Air, Donald L. Miller'ın Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany isimli kitabına dayanacak. Bomber Boys isimli bir grup askeri konu alacak olan dizi ayrıca Alman hapishanelerine ve kamplarını da yakından inceleyecek.
 
Şu an için oyuncu kadrosu ve yayın tarihi belli değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri Masters of the Air band of brothers dizi oyuncu kadrosu konusu hikayesi oyuncular ne zaman apple tv yayın tarihi
2005 Yapımı Fantastic Four Filminde, Doctor Doom'u Oynaması İçin Başta Nicolas Cage Düşünülmüş Snowpiercer'ın Yapım Şirketinden, Devoted İsimli Gerilim Romanının Dizi Uyarlaması Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.10.2020 19:50:03

0
Band of brothers en iyi dizi olmadığı gibi en iyi savaş dizisi de değil. Görüntü kalitesi güzel bir propaganda bütünü sadece. Yenisi unsere mutter unsere vater ayarında bir şey olursa lafımızı yutarız ama hiç sanmıyorum Hanks ve Spielberg ikilisi o tür bir vizyonu ortaya koysun.

Psychotechnic

16.10.2020 17:51:41

0
Pekala bu da senin görüşün

BSC Misafiri

16.10.2020 13:38:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: Psychotechnic En iyi dizilerden biri değil en iyisi
En iyi dizilerden biri. En iyi dizi falan değil. Eksik yanlarını geçtim bu kadar savaş meraklısı olmayın. Bu diziden kat be kat iyi diziler var. Ama savaş geçmiyor diye izlememiş olabilirsiniz.

Psychotechnic

16.10.2020 13:11:56

0
En iyi dizilerden biri değil en iyisi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız