Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Balıkçılık Oyunu Fishing Paradiso, 2 Haziran'da PC ve Switch'e Geliyor

 
 
Geliştirici Odencat, tropikal bir ortamda geçen balıkçılık rol yapma oyunu Fishing Paradiso'nun 2 Haziran'da Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Fishing Paradiso ilk olarak Mayıs 2019'da App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için piyasaya sürüldü.
 
Kötü haber: Öldün. İyi haber: en azından cennettesin!

Öbür dünyada ilk uyandığında, kendini okyanusun orta yerinde terk edilmiş küçük bir adada buldun. Şaşaalı kapılar, selam vermek için sıraya dizilen melekler bunların hiçbiri yoktu-sadece birkaç palmiye ve sana eşlik eden sinir bozucu ufak bir kuş. Cennet denen yer için pek de parlak durmuyor. Seni bir şeylerden koruyacak bir barınak veya yemek için herhangi bir yiyecek yok. Sadece kıyıda duran eski bir olta var. Görünüşe göre balık tutmayı öğreneceksin. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Fishing Paradiso
Sony, 2025'e Kadar Oyunlarının Yaklaşık Yarısını PC ve Mobil'e Getirmeyi Planlıyor The Quarry için Oynanışa Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fishing Paradiso
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız