Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur's Gate III'ün Ana Hikayesi 40 Saatte Bitiyor

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Larian Studios'un yaptığı Baldur's Gate III, geçtiğimiz yıl E3'te duyurulmuştu ve ilk detayları da geçtiğimiz hafta paylaşılmıştı. Geliştirici stüdyonun başkanı Swen Vincke ise oynanış ile ilgili başka bir önemli detay açıkladı.
 
Swen Vincke, yaptığı bir röportajda oyunun ana hikayesini bitirmenin, yaklaşık 40 saat süreceğini açıkladı. Ancak oyunu tam anlamıyla keşfedip bitirmek isterseniz 100 saat, hatta belki daha fazla olduğunu söyledi. Özellikle stüdyonun bir diğer oyunu Divinity: Original Sin II'nin uzunluğu göz önünde bulundurulduğunda, bu oyunun da yeteri kadar uzun olacağını düşünebiliriz.  
 
Umuyoruz bu uzun oynanış süresi, kaliteli içeriklerle birleşir ve bizlere kaliteli bir yapım sunulur. Baldur's Gate 3 bu yıl Steam ve Stadia'da erken erişime açılacak. Oyuna dair diğer detaylara ve görsellere buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Baldur's Gate III Baldur's Gate 3 Larian Studios
Söylenti: PlayStation Now Türkiye'ye Geliyor [Güncelleme] Yeni Test Drive Unlimited Oyunu Geliştiriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.3.2020 23:07:39

0
ne 41 saati yahu. Her karakterle romance ve hikayeleri öğrenmek istesek en az 200 saati bulur belki daha fazla. Dos2'de görük bunu bg3'de daha da yukarı çıkacak bu sayı kendi söylemleri ile. Bekliyoruz bakalım gitti yine 300 saat.

BSC Misafiri

3.3.2020 18:02:06

+1
Sıra tabanda bir savaşa girmek zaten 2 saatin geçmesi demek. Sırayla bir sen bir o vuracak derken -bir de aralara animasyon girerse- oyun ister istemez uzuyor. Umarım eski pokemonlar gibi hızlandırma tuşu koyarlar.

NOR0C

3.3.2020 17:02:29

0
Divinity: Original Sin'i ayıla bayıla oynamıştım bu oyunu da kesin oynarım fakat erken erişim muhabbetini sevmiyorum tam sürüm çıktığı zaman oynamayı tercih edicem.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız