Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur's Gate 3 Metacritic'te "Tüm Zamanların En İyi PC Oyunu" Oldu!

 
 
Larian Studios tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 yeni başarılar imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yaptığımız haberle beraber Steam'de 875. 343 eş zamanlı oyuncuya ulaştığını aktardığımız yapım şimdi ise oy toplama sitesi Metacritic üzerinde tüm zamanların en iyi PC oyunu unvanına kavuştu.
 
Oyun ilk sıraya yerleşti
 
 
 
Baldur's Gate 3, 2021'de çıkışıyla beraber ilk sırada bulunan dedektiflik oyunu Disco Elysium'u tahtından etti. İlk sıraya yerleşen Baldur's Gate 3 şu anda zirvede bulunuyor. Türkçe dil desteğiyle çıkış yapan Baldur's Gate 3 hem ülkemizdeki oyuncular hem de dünyadaki diğer oyuncular tarafından bir hayli seviliyor.
 
Büyük oranda sevilen yapım şu anda çok oynanmaya devam ediyor. Öte yandan Larian Studios, büyük başarı getiren Baldur's Gate 3'ün ardından daha küçük ölçekli bir proje üzerinde çalışmak istiyor. Geçtiğimiz süreçte ekip "bir oyuna 6 yıl" süre harcamak istemediklerini belirtti. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Baldur's Gate III Baldur's Gate 3 Larian Studios
Steam'in Fiyatlandırma Sistemi Değişiyor: En Düşük Oyun 11 TL Olacak Xbox Game Pass'e Ağustos Ayında Gelecek Oyunlar Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

21.8.2023 12:59:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Peki tek bir soru: Neden ? Mesela Disco'nun neden çok başarılı bir oyun olduğunu biliyorum. Peki bu oyun ne yaptıda bu derece yüksek bir puan ortalamasına erişti ? Aşağılamak için sormuyorum gerçekten bilmek istediğim için soruyorum. Mesela baldur's gate 2'den neleri daha iyi yaptıda ilk sıraya oturdu.
Hatasız çıkış yaptı. Day 1 patch neredeyse yok denebilir. Ayrıca oyunun konusu çok iyi. NPC lere bile animasyon yapmış adamlar. Boş konuşma yok oyunda. Her şey olması gerektiği gibi. Yani ancak ağzıyla kuş tutsalar bundan daha iyi olurdu.

necrospiritus

17.8.2023 11:32:38

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Peki tek bir soru: Neden ? Mesela Disco'nun neden çok başarılı bir oyun olduğunu biliyorum. Peki bu oyun ne yaptıda bu derece yüksek bir puan ortalamasına erişti ? Aşağılamak için sormuyorum gerçekten bilmek istediğim için soruyorum. Mesela baldur's gate 2'den neleri daha iyi yaptıda ilk sıraya oturdu.
Benim en çok vov dediğim şey animasyonlar, seslendirmeler ve diyaloglar. Oyun büyük ve seçime dayalı bin bir türlü sahne var, bin bir türlü karakter var ve hepsinde seslendirmeler muazzam. Yazarlar hele müthiş bir iş yapmış. Hiç mi bir diyalog boş ve anlamsız olmaz. En ilginci yüz animasyonları, ağızdan çıkan cümle ile senkron. NPC kızarak konuşuyorsa yüzü de kızgın. Ne büyük bütçeli oyunlar gördük de konuşurken mal mal bakan NPCler vardı. Bu ve bunun gibi bir çok detay oyunun verdiği hazzı ve eğlenceyi kat be kat arttırıyor. Sıra tabanlı oyunları sevmeyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki sabahtan akşama mesai yapar gibi oyunu oynuyorum. 90ıncı saatimdeyim ve hala sıkılmadım.

Sarohan

17.8.2023 09:45:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Basın bu sektörde birşeyi abartmayı gerçekten çok seviyor...
'Bir şeyi' ayrı yazılır. Sen onu bir öğren de ondan sonra gelip burada yalandan çamur atarsın boş misafir.

BSC Misafiri

17.8.2023 09:10:52

0
Peki tek bir soru: Neden ? Mesela Disco'nun neden çok başarılı bir oyun olduğunu biliyorum. Peki bu oyun ne yaptıda bu derece yüksek bir puan ortalamasına erişti ? Aşağılamak için sormuyorum gerçekten bilmek istediğim için soruyorum. Mesela baldur's gate 2'den neleri daha iyi yaptıda ilk sıraya oturdu.

BSC Misafiri

17.8.2023 09:10:41

+1
Basın bu sektörde birşeyi abartmayı gerçekten çok seviyor...

gokuba

17.8.2023 07:17:19

0
Daha da geliştirilir, ek paket filan yaparlar.

Johnny Silverhand

17.8.2023 01:49:57

+1
Larian resmen bir çağ kapatıp yeni bir çağ açtı. goty falan bırak önümüzdeki 10 yıl daha konuşulacak bir oyun yapmışlar içi dopdolu. yıllardır rpg diye neler oynatıyorlarmış bize varya...

BSC Misafiri

16.8.2023 22:46:03

0
Baldur's Gate 3 ile beraber oyun dünyasında tarihi bir ana tanıklık ettik.Resmen kilometre taşlarından biri.

BSC Misafiri

16.8.2023 19:43:21

+1
Kesinlikle hakediyor. Adamlar olağanüstü bir iş başardılar. Bugün bir yönetmenin çıkıp The Godfather 4 çektiğini ve bu filmin The Godfather 1,2 kadar hatta daha başarılı olduğunu düşünün. Öyle bir şey yaptılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız