Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bakugan: Champions of Vestroia Nintendo Switch için Duyuruldu

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici WayForward, Bakugan: Champions of Vestroia'yı Nintendo Switch'e özel olarak duyurdu.

3 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek.

Bakugan: Champions of Vestroia, ünlü anime serisini temel alan ve Bakugan evrenini ilk defa Nintendo Switch'e getirecek yepyeni bir aksiyon rol yapma oyunu.
 
Orijinal bir hikaye ile seriyi genişletecek Bakugan: Champions of Vestroia'da oyuncular tamamen keşfedilebilir üç boyutlu bir dünyada en güçlü üç Bakugan'ını seçip bir takım kurarak görevlere ve savaşlara çıkacak. Bakugan'lar özelleştirilebilecek ve oyuncular çok oyunculu savaşlara katılabilecek. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Nintendo.com üzerindeki sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Bakugan: Champions of Vestroia Warner Bros. Interactive Entertainment WayForward aksiyon rol yapma oyunu Nintendo Switch
Crysis Remastered Nintendo Switch Versiyonu 23 Temmuz'da Çıkacak Amazon'un Açık Dünya MMORPG Oyunu New World Tekrar Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bakugan: Champions of Vestroia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız