Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

B-PROJECT RYUSEI*FANTASIA Switch ve PC için Batıya Geliyor

 
 
Yayıncı PQube, görsel roman oyunu B-PROJECT RYUSEI*FANTASIA'nın Batı'da Steam aracılığıyla Switch ve PC için geliştirildiğini duyurdu. Ancak şuan için çıkış tarihi açıklanmadı.
B-PROJECT RYUSEI*FANTASIA ilk olarak 30 Eylül 2021'de Japonya'da Switch için piyasaya sürüldü, ardından 10 Şubat 2022'de iOS ve Android geldi.
 
Bu unutulmaz idol görsel romanında ünlü B-Project'in temsilcisi olun. 14 idolden oluşan bir grubu destekleyin. Onlarla arkadaş olun, müziklerini etkileyin ve hayallerinin peşinden giderken çalkantılı hayatlarında onlara yardımcı olun.
 
Kulaklığınızı takın ve bu renkli görsel roman deneyimine kendinizi kaptırın. Erkek gruplarını seviyor musun? Hiç başarılı bir idol grubunun arkasındaki itici güç olmayı hayal ettiniz mi? Artık bunu görsel roman biçiminde deneyimleyebilirsiniz!
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu B-PROJECT RYUSEI*FANTASIA Switch PC görsel roman
Age of Empires Serisi: Tüm Oyunlar 2 DreadXP ve DarkStone Digital, Korku Oyunu Paranormal Activity: Found Video'yu Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız