Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreadXP ve DarkStone Digital, Korku Oyunu Paranormal Activity: Found Video'yu Duyurdu

 
 
Yayıncı DreadXP ve The Mortuary Asistan geliştiricisi DarkStone Digital (Brian Clarke), Paramount Game Studio'nun işbirliğiyle Paranormal Activity: Found Footage'ı duyurdu. 2026'da birden fazla platformda piyasaya sürülecek.
 
Paranormal Activity: Found Footage, Paranormal Activity filmlerinin hikâyesini ve dünyasını genişleten, bulunmuş çekim tarzı bir korku oyunudur. Oyuncuların eylemlerine bağlı olarak karşılaşacakları korkuların türlerini ve yoğunluğunu dinamik olarak değiştirecek gelişmiş bir "Haunt Sistemi" içerecek.
 
Epic Pictures CEO'su ve DreadXP yapımcısı Patrick Ewald bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Paramount Game Studios ile çalışmaktan ve Paranormal Activity dünyasını her yerdeki oyunculara getirme fırsatına sahip olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Filmler zengin hikayeler ve yaratıcı korkularla dolu ve yaratıcı yönetmen Brian Clarke'ın yönetimindeki DreadXP'nin Paranormal Activity video oyunu bu temel ilkeleri onurlandıracak ve korku hayranlarına şimdiye kadarki en korkunç oyunlarımızdan birini sunacak.”
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu DreadXP DarkStone Digital Korku Paranormal Activity: Found Video
B-PROJECT RYUSEI*FANTASIA Switch ve PC için Batıya Geliyor Reel Fishing: Days of Summer Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız