Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BLAST Premier Sonbahar Turnuvasında C Grubu Şampiyonu G2 Esports Oldu!

 
     BLAST Premier Sonbahar Serisi, Counter Strike: Global Offensive turnuvasında C grubu şampiyonu G2 Esports oldu. C grubu finalinde G2 Esports, rakibi Astralis takımını 2-0 yenerek turnuvayı başarıyla tamamladı ve BLAST Premier Sonbahar Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.

     C grubunda ilk karşılaşma; Astralis ile MIBR arasında gerçekleşti. 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşma sonucunda 2-1 galip gelen taraf Astralis oldu. Astralis bu galibiyetle birlikte üst tura yükseldi. C grubunun ikinci karşılaşması G2 Esports ile FURIA arasında gerçekleşti. Karşılaşmanın sonucunda 2-0 galibiyet elde eden taraf G2 Esports oldu. G2, üst turda Astralis'in rakibi oldu. Astralis - G2, C grubu üst tur yarı finalinde 2-1 galibiyet elde eden takım Astralis oldu ve C grubu finaline yükseldi.

     Mağlup takımlar alt turda yeniden eşleşti. Alt turun ilk karşılaşması MIBR ile FURIA arasında oynandı. Karşılaşmanın sonucunda MIBR, rakibini 2-1 mağlup ederek G2 Esports'un rakibi oldu. G2 - MIBR Alt tur yükselme karşılaşmasının sonucunda 2-1 galibiyet elde eden takım G2 oldu ve C grubu finaline yükseldi.
 
 
     Astralis ile G2, C grubu finalinde yeniden karşı karşıya geldi. 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmalar sonucunda G2, Astralis takımını 2-0 (Dust2: 16-11, Nuke: 16-13) mağlup ederek, BLAST Premier Sonbahar turnuvasını başarıyla tamamladı.

   Turnuvayı 1-3. sırada tamamlayan G2 Esports, 150.000 Dolar'lık ödül havuzundan 25.000 Dolar pay aldı ve BLAST Premier Sonbahar Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
EA Motive Yeni Star Wars Oyunu Üzerinde Çalışmıyormuş Zula Rekabet Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız