Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Azure Striker Gunvolt 3, Yeni Güncellemesi PS5 ve PS4 için Yayınlandı

 
 
Geliştirici Inti Creates, Azure Striker Gunvolt 3'ün 2.0.0 güncellemesini PlayStation 5 ve PlayStation 4 için yayınladığını duyurdu. Ek olarak Xbox Series, Xbox One, Switch ve PC (Steam) sürümleri 16 Aralık'ta piyasaya sürüleceği belirtildi.
 
Sürüm 2.0.0, Azure Striker Gunvolt 3'ün ana hikayesindeki olaylardan sonra geçen yeni bir oynanabilir karakter ve yeni sesli diyalogla tamamlanan yeni bir hikaye modu olan “Epilogue ATEMS”i ekliyor. Sürüm 2.0.0 ayrıca puan avcılarının en iyi performanslarını göstermeleri için Çevrimiçi Sıralamalar da getiriyor!
 
Yeni Hikaye Modu: “Epilogue ATEMS” 
Ana hikayedeki olaylardan sonra Sümeragi'nin içinden komplo kurarken ATEMS'i takip edin. Genç bir hükümdar, kaosa sürüklenen bir dünyada hamlesini yapar. Zed, Azure Striker Gunvolt 3 hikayesinde yepyeni bir bölümün oynanabilir kahramanı olarak rol alıyor!
 
Azure Striker Gunvolt 3 PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve şu Steam üzerinden PC için mevcut.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Azure Striker Gunvolt 3 PS5 PS4 2.00 güncelleme aksiyon
Arcana of Paradise: The Tower, PC için Çıkış Tarihi Ertelendi RPG The Alliance Alive HD Remastered, iOS ve Android için Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız