Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arcana of Paradise: The Tower, PC için Çıkış Tarihi Ertelendi

 
 
Yayıncı Shueisha Games ve geliştirici Tasto Alpha, gerçek zamanlı roguelike deste kurma macera oyunu Arcana of Paradise: The Tower'ın daha önce planlanan 19 Ocak 2023 çıkış tarihini 20 Nisan'a erteledi. Switch ve Steam üzerinden PC için satışa sunulacak.
 
Metin dili desteği İngilizce, Japonca, Korece, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Almanca, Fransızca, İspanyolca ve Brezilya Portekizcesi'ni içerir. Ek olarak PC için şu anda bir demo mevcut.
 
Yayıncı ve geliştirici, görünürlüğü artırmaya ve oyunun tarot kartı öğelerini düzgün bir şekilde temsil etmeye yardımcı olmak için oyun ismi değişikliği üzerinde birlikte çalıştı. Bu yüzden önceki The Tower: To the Bottom ismi yerine Arcana of Paradise: The Tower ismi kullanılacak. 
 
Tuhaf ve gizemli, dibe giden yolu kapatıyor, bu yüzden cennete daha da yaklaşırken, zorlukların üstesinden gelmek ve Kule'nin gizemlerini çözmek için kendi çözümlerinizi bulun!
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Arcana of Paradise: The Tower PC The Tower: To the Bottom deste kurma bulmaca
Resident Evill Village, PS VR2 Modu 22 Şubat 2023'te Ücretsiz Olarak Çıkıyor Azure Striker Gunvolt 3, Yeni Güncellemesi PS5 ve PS4 için Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız