Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aya Brea ile Tank ve Helikopter de Kullanacağız

Son yıllarda Final Fantasy ve Front Mission gibi köklü oyun serilerinin havasını iyice bozan Square Enix, umarız Parasite Eve'de de aynısını yapmaz.

    Yayılan virüs sonucu yeni yaratık kolonileri yeni Parasite Eve oyununda da başımıza bela olacak. Ancak silahların her zaman imdadımıza yetiştiği gibi Square Enix, bize yaratıklara karşı terör estirebileceğimiz araçlar da sunuyor.
 
    Aya Brea'nın Parasite Eve: the 3rd Birthday'deki araçları arasında helikopter ve tank da olacak. Bununla ilgili bir yayınlanan videoda, Aya'nın 'Overdrive' tekniğini kullanarak tankın içindeki askerin zihnini ele geçirdiğini görmekteyiz. Yani tank'ı tam olarak kullanıyoruz sayılmaz ancak etrafa sağlam hasar verebileceğimizi söyleyebilirim. Tabi tüm bunları yaparken Aya'nın bedeninin de hasar almamasını sağlamak çok önemli.

    Videonun sonunda ise Aya'nın ikiz kardeşi olan Eve'i de inceden görmekteyiz. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz, bu videonun altında ise Aya'nın Overdrive tekniğini nasıl kullandığını daha yakından izliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera Parasite Eve 3rd Birthday Aksiyon PSP Square Enix araç tank helikopter video
Bulletstorm Alana Gears of War 3 Betası 4 Oyunun Daha Türkçe Yama Çalışması Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Parasite Eve: The 3rd Birthday
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız