Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avalanche Studios Yeni Bir FPS Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
Just Cause serisinin arkasındaki stüdyo Avalanche Studios, şirketin ismini Avalanche Studios Group olarak değiştirdi.
 
Avalanche Studios Group üç farklı ekipten oluşacak. Bunlardan ilki bildiğimiz Avalanche Studios ve Just Cause ile Rage 2 gibi AAA oyunlara odaklanmaya devam edecek. İkincisi Expansive Worlds ise theHunter: Call of the Wilds gibi diğer stüdyoların oyunlarının geliştirilmesine yardımcı olacak.
 
Üçüncü ve son ise Systemic Worlds kendi oyunlarının yayıncılığını üstlenecek bir geliştirme ekibi. Daha önce Generation Zero'yu çıkardılar ve şu anda da henüz duyurulmamış yeni bir birinci şahıs nişancı oyunu üzerinde çalışıyorlar. Oyunun detayları henüz açıklanmadı.
 
Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Taipei Game Show 2020 Etkinliği Corona Virüsü Sebebiyle İptal Edildi Steam'de Avalanche Studios Group Oyunlarına İndirim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

25.3.2020 18:49:42

0
Generation zero'dan ders almamis bunlar, hikayesi olmayan bolca patlama efekti olan vurdulu kirdili oyunlari iteleyip duruyorlar.Yapim süreci kisa maliyet az oyun yapip sonrada tutmasini bekliyorlar.Bir oyuncunun gözünden baksalar piyasaya satmiyacagani anlarlardi.Bu oyununda farkli olucagini sanmiyorum.Son zamanlarda piyasa bu yöne dogru kayiyor ama bir yerden sonra tikanicaktir cünki her oyun birbirine benzedigi vakit oyuncular 20 tane oyundan birini secicektir.Bir oyunun kendine has atmosferi konu anlatimi oyun isleyisi yoksa sifir sansi yok benim gözümde.Uzun oldu biraz :)))

YildirimBuyucusu

25.3.2020 16:37:49

+1
Rage 2 o kadar da kötü değildi. Zaman geçirmek için güzel bir oyundu. Geçen sene oyunlarında yaptıkları hataları tekrar etmezler umarım.

_GRKM_

25.3.2020 16:10:16

+2
bu adamların yaptığı oyunların çoğunda FPS sıkıntısı var.

TheNewAtilla

25.3.2020 15:58:26

0
Çok yetenekli çalışanları var ancak sürümden kazanma olayinin cılkını çıkardılar. Geçen sene çıkardiklari 3 oyunda çöptü
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız