Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Asura's Wrath'tan Oynanış Videosu

Asura'nın öfkesi kolay kolay dinmeyecektir

     Cyberconnect 2 tarafından geliştirilen ve Capcom tarafından yayınlanacak olan Asura's Wrath'a ait yeni bir video yayınlandı. Bu video'da ana karakterimiz Asura'nın düşmanları nasıl patakladığını göryoruz.
 
    Oyunun evrenindeki önemli ilahlardan birisi olan Asura diğer 7 ilahın ihanetine uğrar ve güçleri bu ilahlar tarafından çalınır. Bunun yanı sıra kızı Mithra'yı da esir alan bu ilahlara karşı büyük bir öfke duyan Asura, bu öfkesini bir avantaja çevirip düşmanlarını yok etmek için kullanacaktır.
 
    Asya mitolojisi ve bilim-kurgu dünyasından bolca esinlenen oyunumuz çıkış tarihi hala açıklanmadı, ama iyi bir aksiyon oyunu oynamak isteyenler Asura's Wrath'u yakından takip edeceklerdir.
 
    Oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Özellikle dövüşler sırasındaki yüz animasyonları başarılı görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
asura's wrath asuras wrath capcom cyber connect 2 hack'n slash action
Dragon Quest IX'u 773 Saatte %100 Bitiren Oyuncu Yeni Gears of War Oyunu Satışlara Bağlı

BSC Misafiri

26.7.2011 07:58:58

0
ilah tanrılar ve küçük kızı oyun biraz konusu itibariyle god of war benzetilmiş olsada oyunun ana karakterini güç ve dövüş sahneleri oyunun güzel olacağına dair bizi umutlandırıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Asura's Wrath
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız