Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assetto Corsa 2'nin 2024 yılında çıkış yapacağı bildiriliyor

 
 
Assetto Corsa yarış serisinin yeni oyunu Assetto Corsa 2 önümüzdeki 18 ay içinde geliyor. Digital Bros'un son mali raporuna göre Assetto Corsa 2'nin gelecek yıl içerisinde yayınlanması planlanıyor. Raporda "Asetto Corsa'nın ikinci oyunu şu anda geliştirme aşamasında yer alıyor ve 2024 ilkbaharında yayınlanması planlanıyor" ifadeleri bulunuyor.
 
Assetto Corsa çok satan bir yapım oldu
 
 
 
Yarış oyunları içerisinde önemli bir yere sahip olan Assetto Corsa, Aralık 2022 itibarıyla dünya çapında 28 milyondan fazla sattı. Oyun ilk olarak 2014 yılında piyasaya sürüldü ve şirkete 104 milyon Euro'nun üzerinde katkı sağladı.
 
Başarılı bir oyunun ardından devam oyunu Assetto Corsa 2 gerçekçi bir yarış deneyimini bizlere sunmayı hedefliyor. Oyun içerisinde yol tutuşunu etkileyecek çevresel unsurlar, dinamik hava koşulları, hava koşullarına göre değişen yarış deneyimi, resmi otomobil - parçalar ve daha fazlası yer alacak.
 
Resmi otomotiv üreticileriyle iş birliği içerisinde oyuna dahil edilen araçlar ile farklı farklı pistlere adım atacak ve burada rakipleri arkamızda bırakmaya çalışacağız.
 
2024 yılı içerisinde çıkış yapacak yeni oyun hakkında daha fazla bilginin yakında gelmesi bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Assetto Corsa Kunos Simulazioni 505 Games PC PS4 Xbox One
Soulslike aksiyon oyunu Morbid: The Lords of Ire için yeni fragman yayınlandı Horizon Zero Dawn aktörü Lance Reddick hayatını kaybetti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İhsanblack02

19.3.2023 13:47:25

0
Kesinlikle katılıyorum. Büyük bir gerçek açık dünya olsa iyi olurdu japonya mesela

BSC Misafiri

18.3.2023 18:14:37

0
ne olur yani şu gerçekçi sürüşle yarış pisti olmayan doğa harikası mekanlarda bir sürüş deneyimi ile gelse? driveclub'tan bu yana bir tane böyle oyun gelmedi. forza horizon demeyin çünkü sürüşü hiç gerçekçi değil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assetto Corsa
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız