Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Valhalla'nın Çıkış Günündeki Oyuncu Sayısı Odyssey'yi İkiye Katladı

 
Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'nın çıkış günündeki aktif oyuncu sayısının, Assassin's Creed Odyssey'nin çıkış günündeki aktif oyuncu sayısından iki kat daha fazla olduğunu açıkladı.

Ayrıca Assassin's Creed Valhalla'nın çıkış günündeki Twitch ve YouTube üzerindeki etkileşim ve izlenme sayılarının Ubisoft'un şimdiye kadar çıkan tüm oyunlarından daha fazla olduğu duyuruldu.
 
Assassin's Creed Valhalla 10 Kasım'da Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4, PC ve Stadia için çıkışını gerçekleştirdi. PlayStation 5 versiyonu bugün ABD ve Japonya gibi bölgelerde çıktı. Avrupa ve diğer ülkelere 19 Kasım'da gelecek.
 
Ubisoft CEO'su Yves Guillemot tarafından belirtilene göre "Oyunculardan aldığımız tepkilerden onur duyduk ve ekiplerimizin Assassin's Creed Valhalla ile başardıklarından çok gurur duyuyoruz. Corona virüsü bağlamında, Assassin'in Creed Valhalla'yı yedi tane platforma çıkarmak dünya genelinden katkıda bulunan tüm ekiplerimiz için inanılmaz bir başarı. Xbox Series ve PlayStation 5 oyuncularını, yeni nesil konsolların gücünü ortaya çıkaracak bir oyunla karşılamaktan da büyük heyecan duyuyoruz. Assassin's Creed Valhalla sezonun en büyük başarılarından biri olarak heyecan verici bir noel dönemine zemin hazırladı."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Assassin's Creed Valhalla Ubisoft Viking PlayStation 5 PlayStation 4 Xbox Series X Xbox One PC Stadia
Xbox Series, Xbox Tarihinin En Büyük Çıkışını Gerçekleştirdi Project Wingman Aralık'ta PC için Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

speederly

13.11.2020 10:14:03

0
torrent ile indirilir ve denenir oddessey 2 olduğu görülür ve silinir.

EdmonnDantess

13.11.2020 09:14:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyuncu toplulukları da bozulmaya başladı. Sürekli sürekli aynı şeyleri oynamaktan nasıl da zevk alıyor millet şaşırıyorum ya. Şu kötü combatı ve üzerinde durulmamış sunum kalitesi çok mu hoşlarına gidiyor?
Haklısın çok bozuldu oyuncu toplulukları, oyunu oynamadan sadece izleyerek yorum yapanlarla doldu.

metOO93

13.11.2020 01:41:34

0
Koyunluk bu da ama ya aynı oyunu kaç kere oynamayı düşünüyorsunuz?

BSC Misafiri

12.11.2020 20:21:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri birisi beni 90'lara ışınlasa keşke. artık oyun sektöründe kalite bitti
25-30 yıl sonra aynı yorumu o dönemin gençleri yapacak eminim. Keşke 2000'lerin ilk çeyreği gibi olsa :) Çünkü her bölüm, silah, zırh, first aid kit para ile satılacak malum korkunç rezil oyuncu kitlesi sayesinde.

BSC Misafiri

12.11.2020 19:49:19

+2
birisi beni 90'lara ışınlasa keşke. artık oyun sektöründe kalite bitti

Revrains

12.11.2020 18:28:13

0
Ubisoft oyunu olarak değerlendirsek odyssey'in bir tık üstü olduğunu düşünürsek yeterince iyi demektir parasını hak ediyor.

BSC Misafiri

12.11.2020 18:13:22

0
ya artık aynısı olmuş demeyi bırakın şu oyuna. her sene fifanın aynısı çıkıyor kimse bir şey demiyor assassins creed 2 mekaniği koruyunca aynısı olmuş diyorlar. yapay zekası arada bi çıldırsa da gayet güzel oyun.

YildirimBuyucusu

12.11.2020 17:52:56

+1
Oyunu oynamadım ama güvendiğim medyalar oyunun dört dörtlük olmasa da, Odyssey'de yakaladıkları başarının bir tık üstünü başardıklarını söylüyorlardı. Odyssey sevilmişti zamanında. Bunun sevilmemesi için hiçbir neden yok. Bir kere oyunun aynı hissettiren tarafı, oynanışı. Ancak diğer noktalarında önemli değişiklikler söz konusu. Ayrıca oyunun hikayesi ciddi anlamda sevilmiş. Hikaye anlatımı beğenilmiş. Oynanış bazılarını sıkabilir, bazılarını ise sıkmayabilir denmiş. Yani ben bu başarıya şaşırmadım. Ancak önümüzde çıkacak olan Immortals Fenyx Rising ve Prince of Persia: Sands of Time Remake beklentileri karşılayamayacak durumdalar. Umarım üzerine iyi mesai harcayıp bu oyunları iyileştirebilirler.

piratekingxi

12.11.2020 17:33:17

0
oyunu cidden oynamadan yorum yapmayın origin kötüydü ama odyssey'de baya bi toplamışlardı ki oyunu plat yaptım %100'ledim odyssey'e göre de valhalla'yı topladıklarını düşünüyorum. Ve şimdiye kadar gördüklerim de zaten bana göre çok iyi gidiyor.

BSC Misafiri

12.11.2020 17:19:52

+6
Oyuncu toplulukları da bozulmaya başladı. Sürekli sürekli aynı şeyleri oynamaktan nasıl da zevk alıyor millet şaşırıyorum ya. Şu kötü combatı ve üzerinde durulmamış sunum kalitesi çok mu hoşlarına gidiyor?

Yanfo

12.11.2020 17:18:07

+3
Güzel reklam yapıp, youteberlara ücretsiz denetip çok büyük kitlelere ulaştılar. Normal bence. Oyun da çok kötü olmamış gibi görünüyor. İndirimde bakacağız artık.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Valhalla ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız