Assassin's Creed Valhalla'nın Çıkış Günündeki Oyuncu Sayısı Odyssey'yi İkiye Katladı

Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'nın çıkış günündeki aktif oyuncu sayısının, Assassin's Creed Odyssey'nin çıkış günündeki aktif oyuncu sayısından iki kat daha fazla olduğunu açıkladı.

Ayrıca Assassin's Creed Valhalla'nın çıkış günündeki Twitch ve YouTube üzerindeki etkileşim ve izlenme sayılarının Ubisoft'un şimdiye kadar çıkan tüm oyunlarından daha fazla olduğu duyuruldu.
 
Assassin's Creed Valhalla 10 Kasım'da Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4, PC ve Stadia için çıkışını gerçekleştirdi. PlayStation 5 versiyonu bugün ABD ve Japonya gibi bölgelerde çıktı. Avrupa ve diğer ülkelere 19 Kasım'da gelecek.
 
Ubisoft CEO'su Yves Guillemot tarafından belirtilene göre "Oyunculardan aldığımız tepkilerden onur duyduk ve ekiplerimizin Assassin's Creed Valhalla ile başardıklarından çok gurur duyuyoruz. Corona virüsü bağlamında, Assassin'in Creed Valhalla'yı yedi tane platforma çıkarmak dünya genelinden katkıda bulunan tüm ekiplerimiz için inanılmaz bir başarı. Xbox Series ve PlayStation 5 oyuncularını, yeni nesil konsolların gücünü ortaya çıkaracak bir oyunla karşılamaktan da büyük heyecan duyuyoruz. Assassin's Creed Valhalla sezonun en büyük başarılarından biri olarak heyecan verici bir noel dönemine zemin hazırladı."