Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Unity için Yeni Bir Video Yayınlandı


      Ubisoft'un belki de en sevilen serilerinden biri olan Assassin's Creed serisinin yeni nesil oyunu Assassin's Creed Unity, şu ana kadar gösterilen oynanış görüntüleriyle oyuncuları büyülemeyi başardı. Serinin diğer oyunlarından farklı olarak 4 kişilik co-op desteği sunacak bu yapım için yeni bir video yayınlandı.
 
       Yayınlanan videoda oyunun konusunu oluşturacak Fransız İhtilali'nin arka planına yakından bakıyoruz. Videonun oldukça sade ve minimalist bir şekilde hazırlandığını, yerinde bir seslendirmeyle de etkileyici olmayı başardığını söyleyebiliriz. Bahsettiğimiz bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft assassin's creed assassin's creed unity xbox one playstation 4 fransız ihtilali yeni nesil assassin's creed macera aksiyon
Destiny'nin Betasında 4 Bölümlük Senaryo Modu Bulunacak Square Enix ve Deep Silver Comic Con'a Düzinelerce Oyunla Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.7.2014 16:39:37

0
Seri CO-OP ile yeniden ilgimi yakalamayı başarmıştı, taa ki CO-OP sisteminin Splinter Cell gibi bir iki görevden ibaret olduğu açıklanana kadar. Gerçekten ne olduğunu anlıyor musunuz? Oyun size tıpkı Splinter Cell serisinde olduğu gibi konuyla uzaktan yakından alakası olmayan, belli bir alan içerisindeki EN FAZLA 3-4 görev verecek ve arkadaşlarınızla sadece bunu oynayabileceksiniz. E3'te gösterilen videoları unutun, arkadaşlarınız ana senaryoya ASLA eşlik edemeyecekler. Arkadaşlarınız oynadığınız oyuna aniden giremeyecekler. Kısacası yine yalnızlık ve klasik AC oynanışı ile her zamanki oyunu oynayacaksınız. Peki bu 3-4 görevi bitirip sıkılınca neler olacak? Tabii ki ekstra CO-OP DLC satışları ile oyuncular bir güzel kazıklanacak. Sonuçta Ubisoft'tan bahsediyoruz. Unutmadan eklemek gerekir, bu çok konuşulan CO-OP sistemi de bu açıklama sağolsun, yeni hiçbir şey sunulmadığını gösterdi bizlere. Çünkü çıkan son oyunlarda zaten multiplayer ortamda belli hedefleri öldürebildiğiniz görevler mevcuttu...

rcpyksl

16.7.2014 15:38:51

0
Bence ubisoft bu senaryoyu uzun zaman sakladı..Çünkü bu atmosferi yaratmak istiyordu ama eski konsollar müsade etmiyordu.Bu yüzden bu konuyu hep atlayıp yeni nesli beklediler..Bu yüzden oyunun aşkla yapıldığını düşünüyorum..Hikayenin kötü olması zaten zor..Oynanışta gameplayden düzgün duruyor..Atmosfer zaten harika..Her yıl bir ilerleme oluyor bence oyunlarında..Ama her yıl 1 adım ilerliyorlarsa bu yıl 5 adım ilerleyecekler gibi geliyor..Serinin hiç bir oyununu oynamamış biri olsanız dahi alın oynayın derim..

kahveli_dondurma

16.7.2014 10:05:19

0
Bekleyelim ve görelim :)

Master_Evil

15.7.2014 23:19:44

0
kiraz diye yine güzel grafikler gösteriyorlar

St Batuhan

15.7.2014 20:35:25

0
Video gayet güzel hazırlanmış, hikayeye yavaştan yavaşa ısındırmaları iyi ve böyle videolarla güzel bir oyun ve güzel bir görsellik sunarlarsa (çok yüksek düzeyde kaplamalarla basit bir oynanış değil, gerçekten kaliteli kaplamalar ve oynanışta ilerleme hatta renk paletinin de çağa tam uygunluğu, yansıtacağı duygular açısından önemi fazla) dedikleri gibi seriyi ciddiye bindirdiklerini bir kez daha ispatlarlar. AC Rev'den sonra seriyi bıraktım, 3 hakkındaki kötü yorumlar üzdü ve başka şeylere vakit ayırınca... 4'e şans verdim ve yine klasik göründü başlarda ama oynanır dedim. Şimdiyse uygun fiyatla ve oynayabileceğim zamanda almaya bakıyorum. Orjinali öyle ya da böyle hak eden ürünler sunuyor Ubisoft! (Elbette her ürün bir emeğe sahip ve orjinal alınıp destek olunmalı ama Ubi yine de boş bırakmıyor buradaki yaklaşımlar kadar, bazı kusurları olsa da çamur atılacak ya da farklı değerlendirilecek oyunlar değiller)

canthomas

15.7.2014 20:06:12

0
Hadi ama GTA V vs WATCH DOGS savaşları bitti şimdiki rakip AC mi ? Konsept olarak tamamen 2 farklı oyun ve birbirleriyle mi karşılaştırıyorsunuz ? Arkadaşlar yapmayın etmeyin Allah aşkına

OldGamers86

15.7.2014 18:35:32

0
İdare eder.

Cpt. Miller

15.7.2014 16:26:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: moveboy_61 ubisoft yine yapmış yapacağını, yeni nesil bizden sorulur gibisinden birşeyler söylemeye çalışıyorlar hala. (en başta ubisoft simgesinin altında "next gen starts here" yazıyor oraya bakın) watch dogs da da aynı zırvalıkları duyduk ama oyun bi çıktı oyun hata babası. demeye çalıştığım şu, ubisoft diğer firmaları küçümsemek şeklinde kendini överek oyuncuların gözünden düşüyor bunun farkında değil. aynı şekilde watch dogs u gta 5 ile karşılaştırmak gibi bir hataya düşmemiş olsalardı belki şimdi watch dogs bu kadar gözden düşmeyecekti.
Hangi hatadan bahsediyorsunuz ? GTA V'deki su üzerinde yürüme hatasını gördünüz mü. Ubisoft, Chicago şehrinin büyüklüğü ve zaman geçirme olarak GTA V ile karşılaştırma yapmıştı, oynanış olarak veya başka birşey olarak değil. AC Unity'e gelince, Fransız devrimi konu olarak çok iyi gitmiş bu oyuna, iç mekanların detayları arttırılmış, grafikler ve animasyonlar elden geçirilmiş. Next gen bir oyundan beklentiniz nedir daha başka, yeni nesilde GTA V'den çok şey bekliyorsanız fazla hayal kurmayın derim.

BSC Misafiri

15.7.2014 15:47:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: klongs
alıntı:

Orijinalden alıntı: Last_Requiem

Assassin's Creed ilk seriden sonra tamamen pazarlama başarısı.Videolar ile insanlara yeni bir oyun izlenimi veriyorlar.Ama oyun içerik olarak sürekli kendini tekrar ediyor.Bu oyununda farklı olmayacağı düşüncesindeyim.


asıl ilk oyunda içerik birbirini tekrar ediyordu 2 den sonra güzelleşti
2. oyunu ben sevemedim.. bence ilk oyundaki o gizemli kasvetli ve her an tetikte durma olayı görev adamı olma olayı yoktu. Kişisel bir macera vardı ve de mekanlarından müziklerine kadar daha cıvıl cıvıl bir oyundu.. hatta oyunun ilk giriş bölümü bile ilk oyundan etkilenen birçok oyuncu tarafından komik bulunmuştur bence.. karakterimizin kişiliğinden tut savaş esnasındaki mücadelenin yapaylığına kadar hatta düşmanlarımızın kişisle beceri olarak bizden hiçbir farkının olmamasına kadar hatalarla dolu bir oyundu ac 2. sadece bazı heyecanlı arkadaşlarımızın intikam hikayesine bayılması oyunu sevdirdi belli bir kitleye.. ama nezdimde ac yi ac yapan şey ilk oyundur. Masyaf'tır. Damascus tur Acre dir Jerusselam dır.. yollarda at koşturmamızdır Altair dir kesik parmaktır efendimizden görev alırken güvercinleri pencereden bırakmasıdır oyun boyunca kilitli olan arka bölmedeki cennet bahçesidir sokakta bana dulaşan deli zorlayıcı temple lardır vs..

mementopolis

15.7.2014 14:52:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Darklord Sauron Assassin's Creed serisi neden kötüleşti konusunda fikrimi belirtmiştim, karakterlerin çok resmi olması ve olayların yaşandığı şehrin Roma gibi tarihi dokulardan mahrum olması ön plandaydı benim için. Revelations'tan sonra ac3'ü kurup kısa süre sonra silmiş ve ac4'ü hiç merak edip inceleme videosu bile izlememiştim ama bu oyunu sabırsızlıkla bekleyeceğim.
adamlar hikaye' yi katletdi , kafalarina göre yer ve ortam seciyorlar .. Grafiklerin iyi gözükmesi herkesi cezbetmis sadece...

Darklord Sauron

15.7.2014 13:07:47

-2
Assassin's Creed serisi neden kötüleşti konusunda fikrimi belirtmiştim, karakterlerin çok resmi olması ve olayların yaşandığı şehrin Roma gibi tarihi dokulardan mahrum olması ön plandaydı benim için. Revelations'tan sonra ac3'ü kurup kısa süre sonra silmiş ve ac4'ü hiç merak edip inceleme videosu bile izlememiştim ama bu oyunu sabırsızlıkla bekleyeceğim.

klongs

15.7.2014 13:02:33

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Last_Requiem Assassin's Creed ilk seriden sonra tamamen pazarlama başarısı.Videolar ile insanlara yeni bir oyun izlenimi veriyorlar.Ama oyun içerik olarak sürekli kendini tekrar ediyor.Bu oyununda farklı olmayacağı düşüncesindeyim.
asıl ilk oyunda içerik birbirini tekrar ediyordu 2 den sonra güzelleşti

angaraeski

15.7.2014 09:48:55

-1
Şunu farkettim. Asssasin's Creed serisinde düşmana olan husumetimizi bu kadar derinden hissedebileceğim hiç bir oyun olmamıştı. Belki biraz 2. oyunda babamızı ve kardeşimizi idam ettiklerinden dolayı hissedilen intikam duygusu. O da biraz. Ama bu sefer gerçekten zulme karşı olan bir başkaldırışın nefretini oyun içerisinde damarlarımıza kadar hissettirmişler gibi duruyor. Zaten fragmanları bunun üzerine kurmaları ve ana karakterimizin diğer karakterlere nazaran en agresif karaktere sahip olması da buna işaret ediyor. Şimdiden soylu fransız köpeklerini kesmek için sabırsızlanıyorum

moveboy_61

15.7.2014 05:16:47

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: moveboy_61

ubisoft yine yapmış yapacağını, yeni nesil bizden sorulur gibisinden birşeyler söylemeye çalışıyorlar hala. (en başta ubisoft simgesinin altında "next gen starts here" yazıyor oraya bakın) watch dogs da da aynı zırvalıkları duyduk ama oyun bi çıktı oyun hata babası. demeye çalıştığım şu, ubisoft diğer firmaları küçümsemek şeklinde kendini överek oyuncuların gözünden düşüyor bunun farkında değil. aynı şekilde watch dogs u gta 5 ile karşılaştırmak gibi bir hataya düşmemiş olsalardı belki şimdi watch dogs bu kadar gözden düşmeyecekti.


Sanki rakipleri bir kusursuz GTA IV ve GTA V'in buglarına bak bakalım youtube da onlara dair bir dünya video var. Daha geçende suyun üzerinde yüründüğüne dair bir bug videosu vardı GTA V te. Sırf Ubisoft'u eleştiricem diye uğraşmayın adamlar iyi oyunlar yapıyorlar işte tek kötü tarafları var oyunlarını pazarlarmak uğruna yalan yanlış tanıtımlar yapıyorlar aslından farklı tanıtıyorlar ama sonuçta çıkardıkları oyunlarda kötü oyunlar olmuyor Watch Dogs ta iyi bir oyundu gerek hikaye gerekse oynanış açısından ben tatmin oldum açıkçası grafikleride ilk gösterilen gibi olmadığı için eleştirildi yoksa grafikleride gayet tatminkardı, AC Unity ise öyle aşırı süper bir grafikle gelmiyor zaten o yüzden downgrade falan muhabbetinin burada olacağını sanmıyorum. ah Ubisoft oyunlarını beğenmiyorsanda oynamazsın daha iyisi varsa onu oynarsın olur biter ama hatasız bir oyun yoktur, olamazda.
Fikirlerine saygı duyuyorum kardeşim eyvallah ama benim demek istediğim bu değildi. Ubisoft kötü oyun yapıyo demek istemedim, sadece şu son zamanlarda diğer firmaları küçümsemeye başladı, bu videoda da aynı şeyi yapmışlar ben ondan bahsettim, yani biz oyuncular olarak kusursuz, hatasız oyun beklemiyoruz tabi ki ama diğer firmaları küçümseyerek kendi itibarını zedeliyo ubisoft anlatabildim mi? Watch Dogs u çıkarırken "Los Santos ta 2 ay yeter, Chiago'ya gelin" demeleri Watch Dogs un itibarını yerle bir etti bi kere, öyle yapınca oyuncular oyunda hata aramaya başladılar ve fazlasıyla buldular da. Hem sadece hatalar üzerinden bakmayalım, oyun fiziği diye de bir şey yok. Gta 4 fiziği Watch Dogs fiziğinden kat kat daha iyi. Hatta Youtube a yaz bak ne demek istediğimi anlarsın.

game07

15.7.2014 02:23:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: canguler917 co-op acaba korsanda çalışacak mı?korsancı olduğumdan değil ama ben alırım,bi arkadaşım daha alır,bir arkadaşımı daha ikna ederimde 4. birini daha ikna etmek zor.60 euro dan 60x4=240 euro ki kurla çarparsak 700 lira ediyor,ki buda çok fazla
abartmak için çok uğraşmışsın 60 euro hangi oyun? 60 dolara çıkıyor steamde. %50 zam koymuşsun.

BSC Misafiri

15.7.2014 02:09:24

0
Pek ilgim kalmadı oyuna yav 4. oyundan sonra koptum vallahi

BSC Misafiri

15.7.2014 02:09:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: moveboy_61 ubisoft yine yapmış yapacağını, yeni nesil bizden sorulur gibisinden birşeyler söylemeye çalışıyorlar hala. (en başta ubisoft simgesinin altında "next gen starts here" yazıyor oraya bakın) watch dogs da da aynı zırvalıkları duyduk ama oyun bi çıktı oyun hata babası. demeye çalıştığım şu, ubisoft diğer firmaları küçümsemek şeklinde kendini överek oyuncuların gözünden düşüyor bunun farkında değil. aynı şekilde watch dogs u gta 5 ile karşılaştırmak gibi bir hataya düşmemiş olsalardı belki şimdi watch dogs bu kadar gözden düşmeyecekti.
Sanki rakipleri bir kusursuz GTA IV ve GTA V'in buglarına bak bakalım youtube da onlara dair bir dünya video var. Daha geçende suyun üzerinde yüründüğüne dair bir bug videosu vardı GTA V te. Sırf Ubisoft'u eleştiricem diye uğraşmayın adamlar iyi oyunlar yapıyorlar işte tek kötü tarafları var oyunlarını pazarlarmak uğruna yalan yanlış tanıtımlar yapıyorlar aslından farklı tanıtıyorlar ama sonuçta çıkardıkları oyunlarda kötü oyunlar olmuyor Watch Dogs ta iyi bir oyundu gerek hikaye gerekse oynanış açısından ben tatmin oldum açıkçası grafikleride ilk gösterilen gibi olmadığı için eleştirildi yoksa grafikleride gayet tatminkardı, AC Unity ise öyle aşırı süper bir grafikle gelmiyor zaten o yüzden downgrade falan muhabbetinin burada olacağını sanmıyorum. ah Ubisoft oyunlarını beğenmiyorsanda oynamazsın daha iyisi varsa onu oynarsın olur biter ama hatasız bir oyun yoktur, olamazda.

BSC Misafiri

15.7.2014 02:04:59

+1
Bence tarih Altair'den de önceye gitmeli.

BSC Misafiri

15.7.2014 02:04:52

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend 5 yıldır Donanım Haber'e ve BSC ye üyeyim 5 yılda adam akıllı oynatıcı getiremediniz. Çok mu zor ya da yazılımcılarınız bu kadar mı beceriksiz. Şu işi bir beceremediniz
Bence gayet iyi bir player yaşadığınız sorun nedir?

BSC Misafiri

15.7.2014 02:04:05

0
iyi güzel de Arno nun kaşları neden okadar kalın bunu kimse sormadımı cidden..

- The Stig -

15.7.2014 02:00:13

-1
hastasıyım!

generalangelos

15.7.2014 01:32:38

+1
kim ne derse desin assassin serisi kendini oynatmayı bilen bir oyun evet senaryo artık tıkandı tabiki ama genede oyunseverlere oynanabilecek bir oyun sunuyor adamlar ama bence artık geçmişte değil günümüzde ve gelecekte geçen senaryolara yönelseler daha iyi olur gbi geliyor ve eğer assassin serisi hala devam edecekse bence bunu yapacaklar bakın görün:)

Last_Requiem

15.7.2014 01:16:23

+2
Assassin's Creed ilk seriden sonra tamamen pazarlama başarısı.Videolar ile insanlara yeni bir oyun izlenimi veriyorlar.Ama oyun içerik olarak sürekli kendini tekrar ediyor.Bu oyununda farklı olmayacağı düşüncesindeyim.

paynetothemax

15.7.2014 00:12:25

+1
beyler bsc asıl videoyu atlamış işte esas oyun içi trailer https://www.youtube.com/watch?v=9nWz87242cQ inşallah bu sefer olacak gibi görünüyor bu arada Arno'u seslendiren kişi POP:WOW'daki prensimizin sesi değilse bende eşşeğim :) ses çok yakışmış inşallah yeni bir Ezio gibi efsane doğmuş olur

porsux

14.7.2014 23:47:04

-1
o kadar çok aslından uzaklaştıki bu seri. ilk oyunlarında sadece görev adamıydık halbuki herşey çok güzeldi gidip işimizi hallediyorduk sonra memleketimize atımızı sürüp geri dönüyorduk. ha ilk oyundan beri bir sisteme başkaldırı düşüncesi hep arka planda vardı zaten ona lafım yok ama sen bu fikir üzerine oynanabilirliği inşa edersen ben o oyuna assassins creed demem. başka bir IP üzerinden şekillendir şu yönetici adam olma, halkla iç içe olma isyan devrim vs rollerini. Neden oyunun temel bileşenleriyle oynuyorsun..

moveboy_61

14.7.2014 22:03:02

0
ubisoft yine yapmış yapacağını, yeni nesil bizden sorulur gibisinden birşeyler söylemeye çalışıyorlar hala. (en başta ubisoft simgesinin altında "next gen starts here" yazıyor oraya bakın) watch dogs da da aynı zırvalıkları duyduk ama oyun bi çıktı oyun hata babası. demeye çalıştığım şu, ubisoft diğer firmaları küçümsemek şeklinde kendini överek oyuncuların gözünden düşüyor bunun farkında değil. aynı şekilde watch dogs u gta 5 ile karşılaştırmak gibi bir hataya düşmemiş olsalardı belki şimdi watch dogs bu kadar gözden düşmeyecekti.

mementopolis

14.7.2014 22:02:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend 5 yıldır Donanım Haber'e ve BSC ye üyeyim 5 yılda adam akıllı oynatıcı getiremediniz. Çok mu zor ya da yazılımcılarınız bu kadar mı beceriksiz. Şu işi bir beceremediniz
yeni IOS ve ASP.NET gelistiricileri ariyorlar , buldularmi bilmiyorum. lakin onlarinda zannediyorum pek ileri götüremezler...

Mr.Legend

14.7.2014 21:29:52

+1
5 yıldır Donanım Haber'e ve BSC ye üyeyim 5 yılda adam akıllı oynatıcı getiremediniz. Çok mu zor ya da yazılımcılarınız bu kadar mı beceriksiz. Şu işi bir beceremediniz

UnitedCrescent

14.7.2014 21:29:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: canguler917 co-op acaba korsanda çalışacak mı?korsancı olduğumdan değil ama ben alırım,bi arkadaşım daha alır,bir arkadaşımı daha ikna ederimde 4. birini daha ikna etmek zor.60 euro dan 60x4=240 euro ki kurla çarparsak 700 lira ediyor,ki buda çok fazla
Orijinal alanında crack yapması gerekir büyük ihtimalle olursada ama böyle büyük çaplı oyunların multiplayer sistemini değiştirmek çok zor olduğundan korsan oynayan biri büyük ihtimalle co-op'a giremez bile.

canguler917

14.7.2014 21:12:08

0
co-op acaba korsanda çalışacak mı?korsancı olduğumdan değil ama ben alırım,bi arkadaşım daha alır,bir arkadaşımı daha ikna ederimde 4. birini daha ikna etmek zor.60 euro dan 60x4=240 euro ki kurla çarparsak 700 lira ediyor,ki buda çok fazla

canthomas

14.7.2014 21:11:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Oyun içi bir şey E3 de yeterince verildi. Gameplay hakkında uzun videolar oynandı.
Onu biliyorum ki o kalabalık beni oldukça etkilemişti, unutmuşum benim hatam. Yine de AC3teki meydan savaşı sunumundan sonra Ubisofta pek güvenemiyorum. (AC3ü severek oynadım bu arada özellikle Frontier çok güzel bir yerdi avcılık çok sarıyordu)

michael01

14.7.2014 20:26:24

-3
quote:

Orijinalden alıntı: arkham92 Oyun gayet olmuş duruyor. Şu AC 2 de ki tadı da verirse tamamdır.
yeteneklisin bu kadar

tazev123

14.7.2014 20:20:18

0
Bu senaryo seri olacak çünkü burjuvazi, halk kitlelerini arkasına alıp baskıcı krallık rejimlerene deviren, ilk zafere ulaşan ülke olan fransa ve ardından gelen diğer avrupa ülkeleri devrimler .... akıl ederlerse bu senaryolardan çok ekmek yerler :)

arkham92

14.7.2014 20:06:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: hjl

Oyun içi bir şey yok ki nasıl anladın sorabilir miyim ?
Oyun içi bir şey E3 de yeterince verildi. Gameplay hakkında uzun videolar oynandı.

canthomas

14.7.2014 19:58:19

-3
quote:

Orijinalden alıntı: arkham92 Oyun gayet olmuş duruyor. Şu AC 2 de ki tadı da verirse tamamdır.
Oyun içi bir şey yok ki nasıl anladın sorabilir miyim ?

arkham92

14.7.2014 19:52:34

-1
Oyun gayet olmuş duruyor. Şu AC 2 de ki tadı da verirse tamamdır.

Aimstein

14.7.2014 19:49:22

0
Fransızlar kendi tarihlerini kendi ülkelerinde araştırıp oyun yapıyorlar AC serisinde bunuda başaramazlarsa umutlar kesilir artık

emrahcey

14.7.2014 19:49:07

-3
Ubisoft'tan duyduğunun % 10 (yüzde onuna) gördüğünün de % 0 (yüzde sıfırına) inanacaksın.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Unity
+ TAKİBE
AL
97 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız