Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix ve Deep Silver Comic Con'a Düzinelerce Oyunla Geliyor


     Temmuz ayının sonlarına doğru düzenlenecek olan San Diego Comic Con 2014, pek çok oyuna ev sahipliği yapacak. Bazı yapımların ilk defa oynanabilir olarak sunulduğu bu festivalde Square Enix ve Deep Silver, pek çok oyun gösterecek. Bu iki firma 25 Temmuz Cuma ve 26 Temmuz Cumartesi Whiskey Girl adlı bir restoranda oyuncularla buluşacak.
  
     Gösterilecek bu oyunlar arasında Square Enix'in E3'de duyurduğu Lara Croft and the Temple of Osiris, multiplayer odaklı Nosgoth, Hitman Go ve Hitman: Sniper bulunuyor. Firma ayrıca Kingdom Hearts 2.5 HD Remix ve Theatrhythm Final Fantasy Curtain Call'un da gösterimini yapacak.
 
    Deep Silver'ın etkinliğe getireceği oyunlar arasında da duyurusunu yeni yaptığı Escape Dead Island,  Metro 2033 ve Metro: Last Light'ın yeni nesil sürümü olan Metro Redux ve son olarak da RPG oyunu Sacred 3 bulunuyor. San Dieogo Comic Con 24 Temmuz'da kapılarını açacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Island Dead Island 2 Escape Dead Island Cliff Calo Aksiyon Macera Gizlilik PS3 PC Xbox 360
Assassin's Creed Unity için Yeni Bir Video Yayınlandı FIFA 15'in Yeni Nesil Kapak Tasarımları Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Escape Dead Island
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız