Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Red Kod Adlı Oyunun 2024 Yılında Geleceği Bildirildi

 
 
Yaklaşık iki hafta önce Ubisoft'un çeşitli stüdyoları tarafından geliştirilen 11 farklı Assassin's Creed oyunu listesini yapmıştık. Şimdi ise bu liste içerisinde yer alan Assassin's Creed Red kod adlı oyunun 2024 yılında çıkış yapacağı öne sürülüyor. 
 
Ubisoft çalışanı tarafından oyunun çıkış yılı ortaya çıktı
 
 
 
Birçok Assassin's Creed oyunu geliştiren Ubisoft, yeni oyunları sunmaya hazırlanıyor. Elbette bu süreçte bu oyunların ne zaman çıkış yapacağını ve bizlere nasıl bir deneyim sunacağını merak ediyoruz. Şimdi ise Ubisoft çalışanı LinkedIn'de yayınladığı bir gönderide Assassin's Creed Red kod adlı oyunun 2024'te çıkış yapacağını doğruluyor.
 
Ubisoft'ta "İş Geliştirme ve Marka Ortaklığı" çalışanı LinkedIn'de "2024'te rekorlar kıracak oyun" için güçlerini birleştirecek ortaklar aradığını belirten bir gönderi yayınladı. Bu gönderiyle beraber daha önce sadece iddiadan ibaret olan söylentiler bir nevi doğrulanmış oldu.
 
Assassin's Creed Red kod adlı yapım oyuncuları Feodal Japonya'ya götürmeye hazırlanıyor. Ubisoft Quebec tarafından geliştirilen oyunda kaynakların belirttiğine göre hem ninja (shinobi) hem de samuray olarak oynayabiliyoruz. 
 
Peki siz suikastçı olarak Japonya'ya gitmek için heyecanlı mısınız?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
PUBG: Battlegrounds Uluslararası Klan Savaşlarında Türkiye Avrupa'ya Karşı EA Sports FC 24 Çıkış Tarihi Açıklandı: Türkiye Fiyatı Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.7.2023 15:17:30

0
Ben saymayı bıraktım bu kaçıncı AC planlanan ? Sanırım 75 tane AC gelecek önümüzdeki 3 senede. Yazık hala şunlara para verip alıp oynayan var hala ya. Taş olsa çatlar sıkılır aynı şeyi oynamaz. Otizm belirtisi gibi aynı şeyi sürekli oynamak.

BuDuTR

14.7.2023 12:43:43

0
Kadın karakter samuray, siyahi bir mülteciyse şinobi olarak oyunda yer alabilirmiş. Gamerant'in 16.03.2023 tarihli haberinde okumuştum. Aradan neredeyse 4 ay geçti. Sızıntılar şimdilik şinobi ve samuray karakterlerin oyunda olacağını ortaya koyuyor. Bence Mart ayındaki bu haberin doğruluk ihtimali fazla. Siyahi karaktere karşı değilim. Ancak Japonya'da siyahi bir şinobi ile oynamak bana tuhaf geliyor. Umarım asparagas haberdir. Mirage ile serinin daha iyi bir hal alacağını düşünürken bu oyunla aynı tas aynı hamam dedirtebilirler.

mvky3514

14.7.2023 02:55:18

+2
Ubisoft o işlere hiçbir oyununda o şekilde yaklaşmadı diye biliyorum.

BSC Misafiri

13.7.2023 21:45:15

0
hem ninja hem samuray olarak oynayabiliyoruz... işte ac serisinin en temel sorununu özetleyen cümle.

BuDuTR

13.7.2023 20:30:55

+1
Japonya'da siyahi suikastçılarla oynarız artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız