Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Nexus VR İlk Fragman, Yeni Ekran Görüntüleri ve Daha Fazlası

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Red Storm Entertainment, yakın zamanda duyurulan ve bu yıl içerisinde Quest 2 için çıkış yapacak olan Assassin's Creed Nexus VR için ilk fragmanı ve ekran görüntülerini yayınladı. Yeni projelerle seri her platforma çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Assassin's Creed Nexus VR projesi geliyor 
 
 
 
Assassin's Creed Nexus VR oyununda elbette bir suikastçı olarak yer alıyor ve yeni bir aksiyon macera içeriğini deneyimleye hazırlanıyoruz. Efsanevi suikastçılar Ezio Auditore da Firenze, Kassandra ve Connor karakterleri bu hikayede bulunuyor ve sanal gerçeklik için özel olarak oluşturulmuş yeni bir dünyaya adıma atıyoruz. 
 
Oyunda hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza siz karar veriyor ve bu kapsamda Rönesans İtalya'sını, Sömürge Amerika'yı ve Antik Yunanistan'ı gezip tozabiliyoruz. Açık bir dünyaya sahip olan bu yapımda haritalarda özgürce dolaşabiliyor ve sağa sola tırmanabiliyoruz. Çeşitli düşmanlara karşı mücadele ederken kılıcımızı kullanabiliyor, elimize balta alıp fırlatabiliyor ve yayımızı gererek okları atabiliyoruz.
 
Gizlilik unsurlarını da içeren oyunda nesnelerin arkasına saklanabiliyor ve düşmanları gafil avlayabiliyoruz. Kısacası bildiğimiz Assassin's Creed içeriği VR dünyaya geliyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İlk fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Assassin’s Creed Nexus VR
Dragon’s Dogma II için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Persona 3'ün Yeniden Yapımı Reload Steam'e Geliyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız