Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Jade için Resmi Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Level Infinite ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği Assassin's Creed Jade için resmi oynanış videosu yayınlandı. Bunun yanı sıra daha önce kod adı Jade olarak bilinen oyunun resmi adı değişmedi ve aynı şekilde kaldı.
 
Mobil bir Assassin’s Creed deneyimi geliyor
 
 
 
M.Ö. üçüncü yüzyılda, Çin'in ilk birleşik imparatorluklarından birinin zamanında geçen Assassin's Creed Jade'de Xia'nın yolunu keşfediyorsunuz. Doğu ve Batı arasında eşi benzeri görülmemiş bir ticaret ve kültür alışverişi döneminin yeni başladığı oyunda gölgelerde gizlenen yeni zorluklar ve tehditler karşınıza çıkıyor.
 
İmparatorluğun sınırları dışındaki Çin Seddi'nden imparatorluk başkenti Xianyang'a kadar geniş kapsamlı bir içeriği bizlere aktarmayı hedefleyen Jade, gizli tehlikelerle dolu bir dünyayı oyunculara sunmaya hazırlanıyor. Oyunda Xiongnu'lara karşı savunma yapıyor ve komplolarını yerle bir etmeye çalışıyorsunuz.
 
Oyun içerisinde diğer yandan seriden aşina olduğumuz tırmanma mekaniği, çatıdan çatıya parkur yapma mekaniği, hedeflere çeşitli şekillerde suikast düzenleme özelliği ve daha fazlası yer alıyor. 
 
İşte resmi oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Assassin’s Creed Jade
Persona 3 Reload Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor: İşte Çıkış Tarihi Gamescom 2023 Etkinliğinde Duyurulan Tüm Oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız