Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed II'den Dünya Rekoru

 

  
    Assassin's Creed 2'den bir dünya rekoru geldi. "Guinness World Record" kayıtlarına adını "En çok oyun dergilerine kapak resmi yapılan oyun" olarak yazdıran AC2'nin bu önemli gelişmesini bizzat Ubisoft duyurdu. 
 
    Oyun, tam 32 ülkede 127 oyun dergisinin kapak konusu oldu. Bu daha önce hiçbir oyunun ulaşamadığı bir rakam olarak açıklanıyor. 
 
   Ubisoft'da bu başarı için çok mutlu olduğunu belirtiyor. Bu arada yeni Assassin's Creed'in multiplayer modu içereceğini ve AC II'nin de devamı olacağını da belirtelim.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Assassin’s Creed Assassin’s Creed 2 ubisoft aksiyon action pc ps3 xbox360 nintendo ds dünya rekoru
Halo: Reach ve Halo 3 Arasındaki Grafiksel Fark n-Space Nintendo Wii için Yeni Oyun Hazırlığında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.5.2010 18:53:16

0
Dün size Assassin's Creed'e çokluoyuncu modunun geldiğini bildirmiştik. Ancak bu modun AC2'ye gelen bir ek paket mi olduğu yoksa AC3'ün bir parçası mı olduğunu henüz kimse bilmiyordu. Ubisoft'un bugün yaptığı açıklama ile bu soruların birçoğuna yanıt geldi. Açıklamaya göre Assassin's Creed 3'ün başrol oyuncusu ikinci oyunun ana karakteri Ezio olacak ve kendi özgün hikayesini işlemek yerine AC2'nin hikayesini devam ettirecek. Oyunun tek kişilik senaryo kısmının yanında bir de çokluoyuncu modu olacak. Yapımcı ise yine ilk iki oyunun yapımcılığını da üstlenen Ubisoft Montreal. Oyunun Mart 2011'den önce çıkması bekleniyor.

BSC Misafiri

2.5.2010 16:16:33

0
Bütün oyunların demosu olsa haklısınız.Ancak bi oyun alıyosun beğenmediğin zaman işte ona verilen paraya acıyor insan

BSC Misafiri

18.4.2010 23:46:46

0
Bu oyuna bu para verilir hocam, sinemaya gidiyorsun 2 saati 15 lira verip film izliyorsun ayda bilmemkaç lira ödeyip evde maç seyrediyorsun, millet top koşturuyor para kazanıyor adam hayatını üç boyutlu tasarıma vermiş artık oyun içi atmosferinde dünyanında tam anlamıyla abartmış, sittin yıl göremeyeceğin tipleri senaryoyla bütünleştirmiş tek tek tasarımını yapmış yapay zekayı hesaplamış, ağzının suları akarak bakıyorsun kapağına fakat kalkıp 60 lira veremem oyun çok pahalı diyip korsan kullanmaya kalkıyorsun. Aslında keşke oyunların hepsi imkansız bir kopya korumaya sahip olsa, o zaman oyunların fiyatıda düşerdi, sürüm kazandırırdı. Ama içimizdeki o şeytan yokmu ah ah... Bir tane türkçe dublaj oyun görememizin esas nedeni bizim "ay bu oyun çok pahalı hemen korsanını almalıyım!!" dememizdendir dostlar... bunu unutmayın...

assassin96

16.4.2010 20:42:22

0
Katılıyorum böyle güzel bir oyundan bu beklenirdi ve bir sonraki Assassin's Creed de multiplayer modu içermesine sevindim

BSC Misafiri

15.4.2010 22:48:54

0
Assassin’s Creed de bu beklenirdi....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız