Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Filminin Yıldızı Şimdiden Devam Filmini Düşünüyor


    Oyundan filme aktarım konusunda şimdiye kadar çok büyükj projeler görememiştik. Michael Fassbender'ın başrolünde bulunduğu Assassin's Creed projesi ise biraz umut verici duruyor. Bir röportajda konuşan Fassbender, şimdiden ikinci film için umutlu açıklamalarda bulundu.
 
    Yaptığı açıklamalarda Fassbender, "İlk filmin nasıl bir performans göstereceğini hep beraber göreceğiz ancak bunun devamını da görebiliriz. Assassin's Creed dünyasında daha fazla film görebilmemize yetecek kadar materyaller bulunuyor." sözlerine yer verdi.
 
    Çekim süreci başlayan Assassin's Creed filminde başrol Michael Fassbender, farklı zamanlarda iki farklı karakterin rolünü oynayacak. Macbeth'in yönetmeni Justin Kurzel tarafından yönetilecek olan filmde Marion Cotillard'ı da yardımcı yıldız olarak göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft action adventure assasin's creed pc ps3 xbox 360
Total War: Warhammer'ın Çıkış Tarihi Sinematik Videoyla Beraber Açıklandı Rise of the Tomb Raider'ın Yeni Videosunda Lara, Vahşi Yaşama Kafa Tutuyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Patren

23.10.2015 13:08:55

0
ubisoft bu filmde bir patlarsa filmi bırak bir daha Assassin's Creed oyununu bile yapamazlar

deadlight54

22.10.2015 21:16:03

+2
Filme de downgrade yaparlar mı acaba?

psycho90

22.10.2015 21:06:59

+1
Ubisoft adamı da kendine benzetmiş

luganoguz

22.10.2015 20:13:22

-1
Geçen gün yaptığım yorumu haksız çıkarmadığınız için teşekkür ederim ama yanılmayı tercih ederdim

Kamil93

22.10.2015 20:00:16

-1
Seriyi tam olarak takip etmiyorum ama her sene çıkması serinin iyice cılkının çıktığı anlamına geliyor. Tahminim konularda birbirinden iyice sapmıştır. Filminden çok bişey beklenmemesi lazım.

Nikomer

22.10.2015 19:59:54

-6
quote:

Orjinalden alıntı: StrangerLovely Çok komik bir espri çok üst düzey bir espri. Bazı espriler yapıyorlar mesela bu kadar komik değil hahahaha Ben buna şimdi gülüyorum ya yarın gülemeyeceğim diye üzüleceğim Genel olarak esprilere baktığında çok üst düzey bir espri kalıyor bu Ulan biraz az komik yap da gülmekten altımıza etmeyelim Sen bu espriyi bir uçak kirala arkasına koy, yedi düvel duysun bu espriyi  Lan gülmekten öldüm yemin ediyorum ya  Yani biraz az komiğini yap bunun gene güleceğim  Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim  Bu esprinin kalitesi ülke olarak önümüzü de açar ülke olarak kalkınırız Sen bu espriyi yap afrika'daki çocuklar açlıktan ölmesin be Nikomer kardeş.
İşsizlik de zor iş

StrangerLovely

22.10.2015 19:56:15

+3
Çok komik bir espri çok üst düzey bir espri. Bazı espriler yapıyorlar mesela bu kadar komik değil hahahaha Ben buna şimdi gülüyorum ya yarın gülemeyeceğim diye üzüleceğim Genel olarak esprilere baktığında çok üst düzey bir espri kalıyor bu Ulan biraz az komik yap da gülmekten altımıza etmeyelim Sen bu espriyi bir uçak kirala arkasına koy, yedi düvel duysun bu espriyi  Lan gülmekten öldüm yemin ediyorum ya  Yani biraz az komiğini yap bunun gene güleceğim  Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim  Bu esprinin kalitesi ülke olarak önümüzü de açar ülke olarak kalkınırız Sen bu espriyi yap afrika'daki çocuklar açlıktan ölmesin be Nikomer kardeş.

Nikomer

22.10.2015 19:11:15

-2
İlk filmde yaptığımız hatalardan ders çıkardık, 2. filmde optimizasyon için oldukça uğraşıyoruz ve seyircilere güzel bir deneyim sunmak istiyoruz. -Ubizort

alike03

22.10.2015 18:26:51

0
Klasik Ubisoft iste daha biri cikmadan ikincisini düsünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız