Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed 3'te Kadın Suikastçi mi Olacak?

Hayıııırrrrr! Gene mi 2.Dünya Savaşı?
Ubisoft'un Assassin's Creed 2 ekibinin başı olan Sebastian Peul, Xbox World 360 ile yaptığı söyleşide olası üçüncü oyun ile ilgili ilk kez konuştu.
 
İkinci oyun tartışmalarında ve üçüncü oyun ile ilgili ortaya atılan fikirler üzerine bu konuda oldukça tartıştıklarını dile getiren Sebastian Paul ;
 
" İkinci Dünya Savaşı sırasında bir kadın suikastçiyi yönlendirmek oldukça ilginç olurdu. Oyunda büyük bir değişiklik olsa ne yapabiliriz diye düşündük ve akla hemen kadın bir kahraman fikri geldi. Bu fikre en çok uyan zaman dilimi ise İkinci Dünya Savaşı olabilir. 
 
Bu fikrin ortaya çıkmasındaki en büyük neden ise İkinci Dünya Savaşı sırasında İngiltere ve Fransa ekonomisinin kadınların elinde olması , çünkü erkekler o dönemlerde savaşıyordu. 
 
Eğer oyunu üçleme olarak yapma fikri oluşursa bu ihtimali de göz önünde bulundurabiliriz." diyerek fikrin kendilerine oldukça cazip geldiğini belirtmiş oldu.
 
Daha önce ortaya çıkan Assassin's Creed'in üçüncü oyununun fikir aşamasında olduğunu da belirtelim.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Assassin’s Creed 2 Assassin’s Creed 3 Ubisoft PS3 PC Xbox 360
Race Driver : Grid Yamandı Xbox Live'da Geçen Hafta (5 - 11 Ekim)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KingLich

2.5.2010 17:58:09

0
Dün size Assassin's Creed'e çokluoyuncu modunun geldiğini bildirmiştik. Ancak bu modun AC2'ye gelen bir ek paket mi olduğu yoksa AC3'ün bir parçası mı olduğunu henüz kimse bilmiyordu. Ubisoft'un bugün yaptığı açıklama ile bu soruların birçoğuna yanıt geldi. Açıklamaya göre Assassin's Creed 3'ün başrol oyuncusu ikinci oyunun ana karakteri Ezio olacak ve kendi özgün hikayesini işlemek yerine AC2'nin hikayesini devam ettirecek. Oyunun tek kişilik senaryo kısmının yanında bir de çokluoyuncu modu olacak. Yapımcı ise yine ilk iki oyunun yapımcılığını da üstlenen Ubisoft Montreal. Oyunun Mart 2011'den önce çıkması bekleniyor. Bence üçüncü oyun da ilk iki oyun gibi tamamen kendi hikayesini işlese daha iyi olurmuş ama... Neyse bakalım, vardır bir bildikleri...bence en dogrusu bu :)

Tanarri

15.10.2009 18:33:01

0
assasin olarak düşünülürse bayan karakter hiçde fena olmaya bilir ama ben ilk oyundaki altair karakteri ile devam ederiz diye düşünüyodum çünki oyun sonuda hikaye öle biyerde bittiki tadı damağımda klamıştı ikinci dünya savaşı fikrine gelince bende şiddetle karşıyım çünki assasin's creedin havası tam bi suikastçi şeklinde ve eski çağlarda geçmesi çok daha hoş bi hava katıyo işin içine. Zaten assasin dediğinde böle olmalı yani işin içine ateşli silahlar ve günümüz çağ mekanları eklenirse hiç bi havası kalmıycaktır ve o şekilde yapılırsa hiç zevk vericeni zanemiyorumki şimdiki serinin beklentisi içimde olmaz (hani çıksada oynasak ) zaten bu düşündüklerini bi çok oyun firması benzer şekilde oyunlar çıkartılar örneğin splinter cell veya metal gear solid veya özelikle Velvet Assassin tam anlamı ile benzeyen bu son sölediğim =) yani bence gereksiz ve ççok saçma olur kesinlikle bu tarzlarını bozmamalılar..

waltran

14.10.2009 18:53:08

0
kızları bu dünyaya sokmayın bari ya bıktık artık !

sf4master

14.10.2009 17:33:58

0
kötü bir fikir,bu tarz oyunlarda kız karakter koymaları çok saçma,dünya savaşından da gına geldi zaten adamların tarihi 3 tane savaş dönüp dolaşıp gene konuyu 2. dünya savaşına döndürüyolar,heralde 789456. cü dünya savaşı konulu,oyun olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız