Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Army Corps of Hell Avrupa için Duyuruldu

Bu tür farklı oyunlar Playstation Vita'nın oyun kütüphanesi için bir zenginlik olacaktır
 
     "Cehennemde bir ordu kurun ve bu ordu ile herkesin korktuğu bu mekanın hakimi olmak için çabalayın." Army Corps of Hell'i bu şekilde tanımlamak sanırım çok doğru olacaktır.
 
      Square Enix ve Entersphere tarafından Playstation Vita'ya özel olarak geliştirilen bu oyun sonunda Avrupa için de duyuruldu. Üstelik cihazın piyasaya çıkması ile birlikte bu oyunu da raflarda görme şansı yakalayacağız.
 
      King of Hell'i yöneteceğimiz oyunda ana karakterimiz ölüp tamamen yok olmak üzereyken son bir kez şansını deneyip Goblin'lerden oluşan ordusunu tekrar gücünü kazanmak için harekete geçirir. Biz de yaklaşık 100 goblin ile tekrar cehennemin hakimi olmaya çalışacağız.
 
     4 kişilik co-op desteği de sunacak oyunun çıkış tarihi belli değil, çünkü Playstation Vita'nın Avrupa'daki çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Square Enix RPG Aksiyon Vita
Çılgın Tavşanlar Televizyona Geliyor Dünden Bugüne Halo: CE Silah Seslerine Kulak Verin

avatar78

6.10.2011 21:28:46

0
Japonya fiyatı açıklandı, yen olarak dolara çevirdiğimizde 55 dolar gibi çok uçuk bir fiyat çıkıyor böyle bir oyuna. Eh sony!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Army Corps of Hell
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız