Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arma 2'nin Yeni Güncellemesi Multiplayer Odaklı


     Hala büyük bir oyuncu kitlesinin oynamaya devam ettiği Arma 2: Operation Arrowhead, bildiğiniz gibi GameSpy üzerinden multiplayer oynama imkanı tanıyordu. Ancak GameSpy servislerinin kapanması üzerine Bohemia alternatifi bulmuş gibi gözüküyor.
 
     Oyun için yayınlanan son güncellemeyle birlikte, GameSpy tarafından yapılan Arma 2'nin 'matchmaking'i, artık Steam üzerinden yapılmaya devam edecek. GameSpy'ın kapatılışı hakkında daha fazla bilgi için buradaki haberimize göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon arma arma 2 pc fps gamespy multiplayer steam
3DS XL için Yoshi Temalı Kılıflar Batıya Geldi H1Z1 ve Planetside 2'de Değişik Hava Olayları Göreceğiz

BSC Misafiri

1.7.2014 15:41:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: InfiniTY35 Arkadaşımla orjinal olarak aldık. En azından DayZ Mod oynıyalım diye. Girdik DayZ Mod'a lag mı dersiniz. Serverdandır dedik. Diğer servere girdik oyunda zombi bizi 10 kmden görüyor saklanıp yatıyorum çıtım çıkmıyor geliyor çat diye vuruyor. Tamam sesimiz çıkmaz. Normaline girelim dedik. FPS düşmeleri mi dersiniz. Oyundaki Takılmalaramı dersiniz. Laglara mı dersiniz. İğrenç bir oyun olmuş PC'm kötü olsa çıtım çıkmaz GTX 760, i5 4690, 8 GB Ram ve Z97-A anakart. Hadi ben Humble Bundle'den aldım içim acımadı. Ama arkadaşım gitti 6 dolar verdi ona verceğiniz paraya adam akıllı oyun alırsınız daha iyi.
Orjinal Arma 2 + bütün dlcleri satın almıştım 20 dolara.(complote edition diyorlar sanırım) gtx 560 ti ile en yüksek ayarda 1080p aax2(yada 4 dü sanırım) 45-50 fps de oynadım. Eskindan gtx 460 mıydı öyle bi kart vardı ondada kasıyordu fakat işte arkaplanda çalışan bi uygulamayla çakışıyormuş oyun gamebooster kurmuştum onu çalıştırıp girince oyun düzelmişti.ve arma 2 nin grafik ayarları çok hangilerinini kapatılmasını nasıl yapılması gerektiğini arma nın türk forumlarına yazsaydınız çözerlerdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArmA 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız