Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Apple Arcade'e 5 Oyun Daha Eklendi


Apple’ın geçtiğimiz ay başlattığı yeni abonelik hizmeti olan Apple Arcade’e beş oyun daha eklendi. Hidden Layer Games’in Inmost oyunu ile birlikte bu hafta platforma beş oyun geldi.

Chucklefish tarafından yayınlanan Inmost, ürkütücü görünümlü, hikâye odaklı bir bulmaca platform oyunudur. Inmost, 2019’un sonunda Nintendo Switch için gelecek. Oyuna ait daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

İkinci oyun olan Stela, bir bulmaca platform oyunu ve Ekim ayının 11’inde yayınlandı. Stela, gizemli bir antik dünyanın son günlerine tanıklık eden genç bir kadın hakkında, atmosferik bir oyun olarak nitelendiriliyor. 17 Ekim’de Xbox One'a ve 2020 yılında ise Steam’e gelmesi bekleniyor.

Bir diğer oyun ise Stainless Games tarafından geliştirilen "ShockRods". ShockRods bir arena tetikçi oyunu.
 
Bir diğer oyun Rogue Games’in geliştirdiği "Mind Symphony". Mind Symphony, müzik temelli bir “shot-em-up” oyunu.
 
Eklenen son oyun ise Efecto Studios'un geliştirdiği "Decoherence". Decoherence bir aksiyon-strateji oyunu. Tüm bu oyunalar 21 Ekim tarihi itibariyle Apple Arcade'e eklenmiş bulunuyor.

Apple'ın 100'den fazla yeni oyuna sahip oyun abonelik servisi Apple Arcade geçtiğimiz ay itibarıyla iOS, macOS ve tvOS cihazlar için Türkiye dahil olmak üzere 150'den fazla ülkede hizmet vermeye başladı. İlk ay denemesi ücretsiz. Ücretsiz deneme süresinden sonra ayda 34,99 TL.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Apple Apple Arcade Oyun Abone Servis
Borderlands 3’ün Yeni Yamasıyla Birlikte Karakterlere Gelen Değişiklikler Frostpunk: Console Edition Çıktı, İnceleme Puanları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Apple Arcade
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız