Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Apex Legends'ın Son Güncellemesi Hataları Beraberinde Getirdi: Olympus Haritası Kaldırıldı

 
 
Respawn Entertainment tarafından oyunculara sunulan çok oyunculu nişancı battle royale oyunu Apex Legends son birkaç gündür oyuncuları ve sunucuları etkileyen bir oyun motoru hatası nedeniyle zorluklar yaşıyor. Bu hata şu anda oyun içerisinde yer alan Olympus haritasına da etki etmiş durumda. Bu durumdan etkilenen Olympus haritası şu anda devre dışı bırakıldı.
 
Oyuncular sürekli olarak hata aldıklarından şikayet ediyor 
 
 
 
Apex Legends, 17 Ocak'taki yeni güncellemeden bu yana çeşitli hatalar ile ön plana çıkmaya başladı. Oyunu oynamaya çalışan oyuncular bu güncellemeden sonra sürekli olarak hata mesajları ile karşılaştı ve geliştirici ekibe geri bildirimlerini iletti. Geri bildirimlerin ardından ekip Olympus haritasını devre dışı bırakmak zorunda kaldı. Dereceli maçlardan kaldırılan Olympus haritası, daha önce yeni eklemeler ve içerikler almıştı.
 
Öte yandan battle royale oyunu Apex Legends için yeni bir etkinlik geliyor. 24 Ocak'tan 7 Şubat'a kadar sürecek olan Celestial Sunrise adlı etkinliği oyunculara yeni içerikleri sunacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Apex Legends Respawn Entertainment oynaması ücretsiz battle royale oyunu Titanfall
FIFA 23'te Oylama Sona Erdi: Yılın Takımı Kadrosu Belli Oldu Electronic Arts, On Yılı Aşkın Aradan Sonra Golf Oyunu PGA Tour'u Getiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Apex Legends
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız